Interviu atipic! Cum a fost luat la întrebări un primar din Canada

  • 39360 afişări
13 octombrie 2015
Interviu atipic! Cum a fost luat la întrebări un primar din Canada

Situaţie fără precedent în televiziune! O jurnalistă de la un post de ştiri şi-a dat jos bluza şi l-a pus într-o situaţie jenantă pe edilul pe care îl intervieva.

Walter Gray, primarul din Kelowna, un orăşel din Canada, a avut parte de un interviu mai puţin obişnuit. O jurnalistă de la un post local l-a abordat pe edil sub pretextul unui material legat de Ziua Egalităţii pentru Femei, însă în timpul interviului femeia a decis să-şi dea bluza jos.

Interviul a continuat aşa timp de câteva minute, până când primarul Walter Gray a decis că e timpul să-i pună punct.

Femeia a continuat însă şi l-a întrebat insistent pe acesta dacă nu vrea să iasă cu ea în oraş. Acesta a refuzat invitaţia, spunând că este extrem de ocupat.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 5
  • o nesimtita da tot nu i se scoala lu ala

  • nesimtire dar tot nu i se scoala lui ala

  • Eu saream pe ea in secunda 1. Asta e o provocare! Aaaaa, vrei phula, lasa ca are taticutzu o mataranga de 27 cm, de te satura! Pai daca chateaua ridica coada, asta e invitatie, nu-i asa?

  • pai cum altfel decat goala pusca

  • Doar o alta frustrata care se crede jurnalista. Ideea de baza din interviu este ca oamenii pot sa faca ce vor, dar cu o anumita moderatie, deoarece sunt n motive din cauza carora unii se pot simti ofensati de goliciunea cuiva (exemplu adventisti, musulmani, poate chiar gay de sex opus celui expus), asa ca doamna aceea poate sa-si fluture sanii la ea in casa pana ii cad pe podea, nu o opreste nimeni, dar pe strada exista o anumita decenta pe care trebuie sa o manifestam daca ne consideram "civilizati".

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!