Jelena Karleusa, cerere pe Facebook

  • 17917 afişări

Jelena Karleusa, cerere pe Facebook

18 august 2017


Soţia fotbalistului Dusko Tosici a primit o cerere ciudată: ”Nu mai face sex cu el!”. Ce a spus jucătorul de la Beşiktaş.
 


Un turc, suporter înflăcărat al formaţiei Beşiktaş Istanbul, s-a gândit la tot ce le-ar trebui „vulturilor” ca să obţină un nou titlu, al 15-lea din istorie. Şi a ajuns la concluzia că fotbaliştii ar avea nevoie de abstinenţă!

Turcul i-a scris Jelenei Karleusa, soţia lui Dusko Tosici, să nu-i „înmoaie genunchii” timp de trei săptămâni, cât mai durează campionatul Turciei.

Galerie foto

Jelena Karleusa, cerere pe FacebookJelena Karleusa, cerere pe FacebookJelena Karleusa, cerere pe FacebookJelena Karleusa, cerere pe Facebook


„Jelena, te rog, nu mai face sex cu Tosici timp de trei săptămâni! După aceea eşti liberă să faci zi de zi asta. Te rog, Beşiktaş trebuie să devină campioană!”, i-a scris turcul tupeist Jelenei Karleusa.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: jelena karleusa , facebook
Comentarii / 2
  • reply Ciprian Birtea 17 iunie 2017 / 11:48

    Știrea e datată 15 iunie 2017. Campionatul turc s-a terminat pe 3 iunie dar Besiktas a câștigat titlul de campioană încă din 28 mai, după victoria cu 4-0 de la Gazientep.

  • la cum arata clar e o panarama

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!