Karissa şi Kristina Shannon, un duo de excepţie

  • 45796 afişări
 Karissa şi Kristina Shannon, un duo de excepţie

17 mai 2017
Fondatorul imperiului Playboy, în prezent în vârstă de 90 de ani, care s-a căsătorit cu cea de-a treia soţie a sa, Crystal Harris, în decembrie 2012, susţine că a fost întotdeauna fidel în timpul căsătoriilor sale, dar „a recuperat“ în perioadele în care nu era însurat, informează dailymail.co.uk. Invitat de editorii ediţiei americane a revistei Esquire să precizeze numărul femeilor cu care a făcut sex, Hugh Hefner a spus: „Cum aş putea să ştiu aşa ceva? Peste o mie, sunt sigur!“. „Au existat perioade în viaţa mea în care eram căsătorit şi, atunci când eram căsătorit, nu îmi înşelam soţiile. Însă am recuperat serios atunci când nu eram căsătorit. Trebuie să rămâi în formă“, a adăugat milionarul american.
Magnatul american obişnuia să îşi invite mai multe iubite să locuiască alături de el, simultan, în conacul său Playboy Mansion, iar relaţia lui specială cu Holly Madison, Bridget Marquardt şi Kendra Wilkinson au fost expuse pe larg în reality-show-ul „The Girl Next Door“.

În orice caz, întrebat cine a fost cea mai bună iubită pe care a cunoscut-o intim, acesta a recunoscut că nu este vorba de una, ci de două: gemenele Karissa şi Kristina Shannon.

Foto: Hepta, Instagram

Galerie foto

vezi galeria 11 foto


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: karissa , kristina shannon
Comentarii / 2
  • Eu am "avut" doar vreo 200 maxim si zic ca/ cea mai "buna" e aceea care te face s-o doresti de cateva ori pe zi fara sa faca nimic ca sa te provoace. E suficient doar s-o privesti indiferent in ce ipostaza se afla sau cum e imbracata.

  • sunt frumoase dar si bune amandoua

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!