Leidy Mazo, fotografii incendiare pe plajă

  • 60213 afişări
06 mai 2016
Leidy Mazo, fotografii incendiare pe plajă

Originară din Columbia, Leidy Mazo este unul dintre cel mai populare fotomodele de lenjerie intimă. Recent, bruneta a pozat provocator pentru o celebră marcă de apă plată, iar pictorialul a devinti viral în spaţiul online!

Leidy Mazo a ajuns în atenţia producătorilor de la Hollywood după o scurtă apariţie în seria „Transformers”. Bustul său mai mult decât generos şi posteriorul extrem de bine conturat i-au asigurat prezenţa în multe reclame pentru diferite branduri de lenjerie intimă.

Cea mai recenţă şedinţă foto a avut loc pentru o celebră marcă de apă plată, pe o plajă din Malibu. Leidy Mazo a pozat extrem de provocator purtând un costum galben, din două piese.

Vezi în galeria foto mai multe poze incendiare cu  Leidy Mazo!

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 3
  • posteriorul ei a incins plaja cu formele sale. NU se mi invata romana la jurnalistica?

  • @Mosu Lica dar tu crezi ca ele mai tin cont le doare la basca pe ele de inteligenta

  • Articol despre c.u-r, scris cu...ku-ru-l !! I-auzi : ,,Posteriorul ei A ÎNCINS plaja cu formele ei!" Morala: Daca ai cu-ru-l ,,bombat" nu-tzi mai trebuie si...cap !!

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!