Madonna nu îşi revine din şoc! Ce mesaj a transmis fanilor

  • 426 afişări
Madonna nu îşi revine din şoc! Ce mesaj a transmis fanilor

12 ianuarie 2016

Moartea muzicianului David Bowie a căzut ca un trăznet asupra familiei şi a prietenilor apropiaţi. Madonna a dezvăluit că interacţiunea cu artistul i-a schimbat radical viaţa şi că nu îşi mai revine din starea de şoc de când a primit vestea.

Contul de Facebook al Madonnei este plin de mesaje de durere în memoria artistului David Bowie, iar vedeta s-a declarat în nenumărate rânduri norocoasă că l-a putut întâlni.

Iată ce a spus într-un mesaj:

’’Sunt devastată. David Bowie mi-a schimbat cursul vieţii pentru totdeauna. Am mers să-l văd în concert la Cobo Arena în Detroit. Acesta a fost primul concert la care am participat. Am găsit în el inspiraţie şi provocare. (..) A fost un geniu. Mulţumim, David! Îţi datorăm atât de mult! Lumea îţi va simţi lipsa.’’


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: madonna , şoc! , mesaj , fani , revenire , refuz , memorie , primire , stare , concert , cont , declaratii , durere
Comentarii / 1
Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!