Marilyn Monroe – nuduri de colecţie ale actriţei

 • 30382 afişări
Marilyn Monroe – nuduri de colecţie ale actriţei

01 februarie 2016

A fost una dintre cele mai frumoase şi dorite actriţe din secolul XX- lea! În istoria cinematografiei americane, Marilyn Monroe a rămas un model, un sex simbol şi o divă pop adulată, iubită şi controversată. Pozele ei nud s-au vândut în milioane de exemplare şi au adus încasări uriaşe celor care au ştiut cum să exploateze această latură. 

Norma Jean Dougherty, pe numele ei real, s-a născut în zodia Gemenilor la data de 1 iunie 1926 la Los Angeles. A avut o copilărie tragică deoarece mama sa era instabilă din punct de vedere psihic şi a fost internată la un sanatoriu cand Norma Jean avea doar cinci ani. După internarea mamei sale, fetiţa a locuit la o serie de familii adoptive, iar după aceea la un orfelinat.

Marilyn s-a căsătorit la 16 ani cu un muncitor de 21 de ani, Joe Dougherty, şi a renunţat la liceu. Când în anul 1944, soţul ei a fost trimis în armată, tânăra a fost nevoită să se întreţină singură ca model. După divorţul din 1946, pozează goală într-un calendar pentru doar 50 de dolari, calendar din care s-au vândut un milion de exemplare şi s-a obţinut un profit de 750.000 de dolari.

Cei care au cunoscut-o spun că era frumoasă, dar extrem de vulnerabilă şi fragilă. 

Foto: Pinterest.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 4
 • Norma Jean Dougherty este numele real al ei după căsătoria cu Joe Dougherty. Dacă nu mă înșeală memoria, numele pe care l-a avut înainte de căsătorie era Norma Jean Baker (unii spun că este de fapt Norma Jeane, în loc de Norma Jean cum apare destul de des în ultima perioadă). Oricum, chiar și numele Baker este dat abia la botezul în stil baptist pe care i l-a făcut bunica sa Della Monroe Grainger, pentru că numele cu care a fost înregistrată la naștere era Norma Jeane Mortensen.

 • de pe atunci din anii 50 era moda asta cu sani mari fund mare etc

 • Castiga bani pe internet!
  Un calculator conectat la internet, TIMP LIBER 1-3 ore zilnic, ambitia, seriozitatea si rabdarea sunt principalele conditii pentru oameni CU VISE SI DORINTE PUTERNICE de a obtine castiguri financiare
  suplimentare. Urmati un curs GRATUIT trimis prin email, la finalul caruia NUMAI DACA DORITI, deveniti dezvoltatorii unei afaceri inclusiv pe Piata Americana de carti elecronice (E-Book ). Pentru detalii trimiteti mesajul “VREAU SA MA CONVING” la adresa de
  dionisiestruta@yahoo.com

 • De ce suntem vazuti peste
  tot! O oferta, daca nu e serioasa, este
  vazuta un timp, apoi dispare. Insa noi suntem deja de ani de
  zile pe piata si suntem vazuti din ce in ce mai des! De ce!
  Pentru ca aici totul este extrem de serios! Cautam
  colaboratori la fel de seriosi, care vor cu putere sa-si
  cladeasca un viitor mai bun. Solicitati acum informatii la
  adresa de email: ovidiukiva@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!