Nicoleta Luciu, intrebări indiscrete

  • 25644 afişări

Nicoleta Luciu, intrebări indiscrete

25 aprilie 2017


Nicoleta Luciu continuă să facă ravagii printre reprezentanţii sexului puternic. Mamă a patru copii, bruneta continuă să aibă un corp de invidiat şi acelaşi bust generos care a consacrat-o.
 Invitată recent în platoul emisiunii "Răi da buni", de la Antena Stars, Nicoleta Luciu a răspuns cu dezinvoltură întrebărilor indiscrete.

Galerie foto

vezi galeria 5 fotoVedeta a mărturisit că locul în care s-a iubit şi pe care nu-l va uita niciodată a fost într-un hotel de lux, la etajul 30. "Într-un apartament super-luxos, într-un hotel super-luxos, la etajul 30", a spus Nicoleta Luciu.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicoleta luciu , intrebari
Comentarii / 4
  • apoi am uitat un sfat pentru papagalul ala care ti-a facut copii " preferabil lapte in frigider decit o vaca in bucatarie. ha!!

  • ce-ti mai trebuie minte daca ai galeti de lapte in loc de...? intr-adevar ciinii nu o pot face in hoteluri de lux dar mai incitant prin parcuri prin paduri. acum esti dadaca si inveti sa numeri pe degete si ti se explica cu desene. penibil este putin spus. actorie si cintat ? oricum ai ajuns ca partizanul care se ascunde in munti cind nu-l cauta nimeni. curind ceve interventii si la zizi? ca deh dupa atitea nasteri ... ligheanul se contureaza. haaaaaaaaaaaaaa!!!

  • ATI FACUT CE ATI FACUT SI ATI FACUTO SI PE PETARDA ASTA VEDETA MAI SA FIE OARE CE SPUN ADEVARATELE VEDETE NU CRED CA SE SIMT PREA COMFORTABIL CAND ATI BAGAT O SI PE PETARDA ASTA EXPIRATA IN RANDUL LOR DACA ARE FUNDUL FRUMOS SI SANI MARI SI MAI DA SI DIN... GATA ESTE VEDETA

  • Este super frumoasa...normal ca ne intereseaza experientele ei...aceste specimene traiesc inca in anii '90 cand nonvalorile isi povesteau viata lor amoroasa de parac intereseaza pe cineva ce au facut aceste "dive" de Dambovita.....daca si aceasta "frumoasa" este diva...nu ne mai miram de ce suntem ultima tara din Europa...promovam doar nonvalorile si manele.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!