Teo Trandafir: ”Am avut perioade când acesta a fost singurul lucru care m-a ajutat!” (Video)

  • 2258 afişări
Teo Trandafir: ”Am avut perioade când acesta a fost singurul lucru care m-a ajutat!” (Video)

25 februarie 2016

Cunoscuta şi iubita prezentatoare de televiziune, Teo Trandafir, a marturisit că Vitas este unul dintre cântareţii de a cărui muzica este pur şi simplu dependentă. Cântăreţul, supranumit şi “vocea de diamant”, va concerta pe 7 aprilie, la Sala Palatului. 

„Ascult cu disperare Vitas, deşi am fost avertizată ca dă dependenţă! Poate de aceea nu am renunţat nici până în ziua de azi! Am avut perioade în care singurul lucru care m-a ajutat a fost muzica lui Vitas. Cântecul meu preferat este Opera 2 care este integral în limba rusă. De altfel acesta este şi numele concertului pe care îl va susţine la Bucureşti, unde abia aştept să-l aud live. Îmi place atât de mult, încât am învăţat pe dinafară sunetele, chiar dacă nu ştiam practic ce spune. Aşa că a trebuit să apelez la prietenul meu, Petru Ciobanu, din trupa mea de balet. L-am rugat să îmi traducă pe WhatsApp vers cu vers!”, spune vedeta tv. Teo a mărturisit că a fost impresionată şi de mesajul pozitiv, de dragoste, al piesei ”Opera 2”, dar şi de interpretare: „Porneşte de foarte jos şi se duce până în slava cerului! Cântă de sparge geamurile vecinilor!”, glumeşte Teo.

Desi Vitas a mai avut un concert la Bucureşti în urmă cu şapte ani, Teo a recunoscut că i-a fost imposibil să găsească un bilet pentru a vedea show-ul cântareţului rus live. ”Vitas nu e la prima vizită în România, însă, din nefericire, data trecută când a venit nu am reuşit să fac rost de bilet. Acum, imediat ce s-a pus în vânzare, mi-am luat bilete şi am vorbit cu organizatorii. Le-am spus: Dacă Vitas mai vine vreodată, eu sunt prima la concert!”

În ceea ce priveşte primul concert Vitas la Bucureşti, Teo Trandafir a fost impresionată mai ales de modul în care cântareţul rus a interpretat alături de maestrul Gheorghe Zamfir cunoscutul cântec românesc ”Lie Ciocarlie”: ”Mi se pare minunat cum Vitas a găsit de cuviinţă să interpreterze Lie Ciorcarlie alături de Gheorghe Zamfir pentru publicul din România. Este un semn de mare respect!”, spune Teo.

Pe 7 aprilie, la Sala Palatului, spectatorii vor putea asculta şi Lie, Ciocarlie în interpretarea uluitoare a “vocii de diamant” Vitas. Biletele, cu preturi între 90 şi 320 de lei, pot fi achiziţionate de pe Vreau Bilet, şi de la casa de bilete a Salii Palatului.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!