Then & Now: Cum arată astăzi actriţele sexy din „Baywatch“

  • 26039 afişări
17 august 2015
Then & Now: Cum arată astăzi actriţele sexy din „Baywatch“

Sexy, cu mijlocelul tras ca prin inel, cun zâmbet de milioane şi nişte costume de baie incendiare... Cine nu îşi aminteşte de actriţele din „Baywatch“?! Serialul american a fost rampa de lansare pentru multe dintre celebrităţile Hollywood-ului. Ce s-a întâmplat cu pratogonistele care au încins imaginaţia bărbaţilor din lumea întreagă în perioada 1991 – 2000? Aflaţi din cele ce urmează…

„Baywatch“ a intrat pe atunci în Cartea Recordurilor pentru cel mai vizionat serial TV din toate timpurile, atingând peste un miliard de telespectatori într-o săptămână. Cu siguranţă, principalul motiv a fost prezenţa în distribuţie a multor actriţe cu forme incendiare. Pamela Anderson, Yasmine Bleeth şi Nicole Eggert sunt doar câteva dintre „zeiţele” care au ridicat audienţa acestui uriaş. Cine nu-şi aminteşte de imaginile în care fetele-salvamar alergau pe nisip în modul slow motion?!

Producţia a reprezentat rampa de lansare pentru multe dintre aspirantele la celebritate. După 15 ani de la terminarea filmărilor, multe dintre protagoniste şi-au păstrat silueta de model şi celebritatea, altele au intrat în anonimat.  „Daily Star“ a întocmit o listă care arată de unde au pornit şi unde au ajuns starurile.

Vezi în galeria foto cum au evoluat divele din „Baywatch“!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!