Tori Spelling, dezvăluiri intime

  • 53036 afişări

Tori Spelling, dezvăluiri intime

21 aprilie 2017


Tori Spelling, cunoscută din serialul adolescentin „Beverly Hills, 90210”, a participat la o ediţie a emisiunii „Celebrity Lie Detector”.
 


Tori Spelling a fost supusă la detectorul de minciuni chiar cu ocazia împlinirii a 26 de ani de la debutul serialului care a consacrat-o, „Beverly Hills, 90210”.

Tori a recunoscut că s-a culcat cu prietenul ei de la acea vreme, colegul de platou Brian Austin Green. Pe de altă parte, actriţa a afirmat că a mai avut relaţii intime cu un alt actor din serial, lăsând loc pentru interpretări.

„Suspecţii de serviciu” sunt Jason Priestley, Ian Ziering şi Luke Perry, scrie vulture.com. Actriţa a precizat însă că Ian Ziering iese din discuţie. De asemenea, la acea vreme, Priestley se afla într-o relaţie cu o altă tânără din serial, Christine Elise. Astfel, toate indiciile duc spre Luke Perry („Dylan” în serialul din anii 1990).

Galerie foto

vezi galeria 7 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tori spelling , costum de baie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!