Un altfel de fotografii NUD! Cum arată atletele care promovează frumuseţea corpului

  • 32554 afişări
Un altfel de fotografii NUD! Cum arată atletele care promovează frumuseţea corpului

13 iulie 2015

Cea mai recentă ediţie a publicaţiei anuale ESPN Body Issue prezintă pe copertă fotografii surprinzătoare, cu atlete care au pozat nud. Femeile au vrut să atragă atenţia asupra frumuseţii diferite pe care o are trupul oricărei femei!

Potrivit Huffington Post, Amanda Bingson, campioană americană la aruncarea greutăţii şi ciocanului, spune că este foarte muţumită de trupul ei. Chiar dacă alte femei sunt mai suple, trupul ei are o forţă şi o rezistenţă mai rar întâlnite la femei. Cu toate acestea, în trecut Amanda a avut probleme din cauza greutăţii sale prea mari. În liceu, a fost eliminată din echipa de volei pentru că era prea grasă. În acel moment, atleta avea deja 90 de kilograme.

Şi înotătoarea olimpică Natalie Coughlin apare pe coperta revistei. Tănăra a câştigat până acum 12 medalii olimpice la înot şi spune că trupul ei este cel care o ajută să fie campioană, să aibă succes.

O altă atletă care se mândreşte cu de trupul ei şi spune că nu îşi doreşte să fie mai slabă este Chantae McMillan.

Intră în galeria foto să veazi mai multe poze cu atleţii care au pozat nud în ESPN Body Issue 2015!

Foto: espn.go.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!