Ştiri

 • Studiourile Walt Disney prezintă „Regatul de gheaţă: Sărbători cu Olaf” Ştiri Studiourile Walt Disney prezintă „Regatul de gheaţă: Sărbători cu Olaf”

  Noul trailer subtitrat al scurtmetrajului poate fi urmărit deja în cinematografe, înaintea animaţiei Disney-Pixar „Maşini 3”, care s-a lansat în România pe 16 iunie, iar varianta dublată a acestuia va apărea în curând. John Lasseter, directorul de creaţie al Studiourilor Walt Disney şi Pixar spune: „Sunt foarte încântat că scurtmetrajul «Regatul de Gheaţă: Sărbători cu Olaf» apare în cinematografe odată cu filmul «Coco». Este o alăturare perfectă, pentru că sunt două filme minunate, înduioşătoare, despre familie şi despre cum oamenii duc tradiţiile mai departe. Abia aştept ca oamenii să vadă aceste proiecte magnifice împreună, pe marele ecran.”

 • 
În weekend, vom avea 46 de grade Celsius! Cum să te fereşti de caniculă cu stil
Ştiri În weekend, vom avea 46 de grade Celsius! Cum să te fereşti de caniculă cu stil

  Potrivit site-urilor meteo de specialitate, în România urmează să fie doborât recordul naţional de termperatură. GFS anunţă 46 de grade sâmbătă, 1 iulie, pe linia Dunării.

 • "Dragostea 3D", primul volum de poezii scris de Raluca Zenga Ştiri "Dragostea 3D", primul volum de poezii scris de Raluca Zenga

  În decorul de poveste al Le Château - Castelului din Inima Capitalei, Raluca Zenga şi-a lansat, ieri, primul volum de poezii din carieră: “Dragostea 3D”, o carte dedicată soţului ei, binecunoscutul Walter Zenga.

 • 
Iuliana Tudor, ambasador Crucea Roşie Română, experienţă inedită la Solferino

Ştiri Iuliana Tudor, ambasador Crucea Roşie Română, experienţă inedită la Solferino

  Mii de volunari din toată lumea au participat la o ceremonie cu torţe, în nordul Italiei. Au refăcut un drum simbolic, pe care, în urmă cu peste 150 de ani, erau transportaţi răniţii. Şi care a inspirat înfiinţarea Crucii Roşii. De la evenimentul plin de emoţie nu au lipsit reprezentanţii României, însoţiţi de vedeta TVR Iuliana Tudor, ambasadorul Crucii Roşii de la noi.

 • 20 de ani de La Femme in Romania Ştiri 20 de ani de La Femme in Romania

  La Femme sarbatoreste 20 ani de existenta. 20 de ani de moda, stil personal si feminitate. Cu noua locatii deschise in prezent si un magazin online, La Femme este unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, care a comercializat de-a lungul timpului haine pentru femei, in stilul clasic-chic, urmarind cele mai noi tendinte. Conceptul La Femme este unul multibrand.

 • Patricia Kaas, sâmbătă la Bucureşti, luni la Timişoara Ştiri Patricia Kaas, sâmbătă la Bucureşti, luni la Timişoara

  Patricia Kaas revine sâmbătă, pe 24 iunie, la Bucureşti, la Sala Palatului, iar luni, pe 26 iunie, cântă la Parcul Rozelor, la Timişoara. Reprezentanţii artistei au trimis o listă de condiţii stricte pe care trebuie să le îndeplinească spaţiul din spatele scenei. Pentru concertul de la Bucureşti, biletele VIP au fost deja epuizate. Organizator: Events.

 • Moştenitoarea imperiului Swarovski, nuntă orbitoare. Rochia a fost decorată cu 500.000 de cristale Ştiri Moştenitoarea imperiului Swarovski, nuntă orbitoare. Rochia a fost decorată cu 500.000 de cristale

  Moştenitoarea imperiului Swarovski, Victoria Swarovski, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu Werner Mürz, investitor în domeniul imobiliar. Mireasa a purtat o rochie cu 500.000 de cristale, în valoare de peste un milion de dolari.

 • INTERVIU Dr. Nassif, din emisiunea „Botched”: „Oamenii obişnuiţi nu mai vor să arate ca vedetele” Ştiri INTERVIU Dr. Nassif, din emisiunea „Botched”: „Oamenii obişnuiţi nu mai vor să arate ca vedetele”

  Urmăriţi-i pe celebrii chirurgi plasticieni Terry Dubrow şi Paul Nassif, care continuă să repare ceea ce pare imposibil de realizat, într-un nou sezon al seriei de succes Botched, care începe luna aceasta la E! Cu această ocazie, dr. Nassif a acordat ONE.ro un interviu în exclusivitate.

 • 2CELLOS, activitate intensă de când au scos albumul “Score” Ştiri 2CELLOS, activitate intensă de când au scos albumul “Score”

  2CELLOS, cel mai curtat duo al muzicii instrumentale, realizează cu frenezie clip după clip. Acum patru zile, cei doi violoncelişti au lansat videoclipul "Chariots Of Fire", continuând seria producţiilor dedicate pieselor de pe albumul lor cel mai recent, “Score”. 2CELLOS vor susţine un concert la Sala Palatului pe 5 decembrie 2017, de la ora 20:00. Un eveniment organizat de Balkan Entertainment Group.

 • Gala AVANPREMIERE, la a 18-a ediţie Ştiri Gala AVANPREMIERE, la a 18-a ediţie

  Cea de-a 18-a ediţie a Galei AVANPREMIERE, cel mai important eveniment de fashion multibrand din România, marca Alin Gălăţescu, va avea loc joi, 22 iunie 2017, începând cu ora 20.00, în imensul spaţiu din Atriumul de la Cinema City din AFI Cotroceni, reunind vedete, jurnalişti, bloggeri şi iubitori ai modei Made in Romania.

 • The Grand Avenue s-a transformat, pentru o zi, în Italian Lifestyle Avenue Ştiri The Grand Avenue s-a transformat, pentru o zi, în Italian Lifestyle Avenue

  Sute de persoane au fost prezente, ieri, la sărbătoarea italiană din cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue, care s-a metamorfozat, pentru o seară, într-un peisaj autentic peninsular, cu măslini, palmieri şi leandri. Printre invitaţi s-au aflat persoane publice, oameni de afaceri din comunitatea italiană, clienţi şi parteneri ai The Grand, precum şi oficiali ai Italiei în ţara noastră: Excelenţa Sa, domnul ambasador Marco Giungi, precum şi reprezentanţii Consulatului General al Italiei în România.

 • HISTORY reexaminează asasinarea lui JFK într-un nou serial, Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald Ştiri HISTORY reexaminează asasinarea lui JFK într-un nou serial, Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald

  HISTORY® transmite în premieră serialul “Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald” care prezintă noi dovezi despre implicarea lui Lee Harvey Oswald în uciderea lui John F. Kennedy. Structurat în 8 episoade, serialul va fi difuzat din 20 iunie, în fiecare marţi, de la ora 22:00.

 • Din 23 iunie, la cinema, descoperă pentru ce merită să rişti „Absolut tot” Ştiri Din 23 iunie, la cinema, descoperă pentru ce merită să rişti „Absolut tot”

  Cum ar fi să nu poţi atinge nimic din lumea exterioară? Să nu respiri aer proaspăt, să nu simţi razele soarelui atingându-ţi faţa... sau să nu-l poţi săruta pe băiatul de care îţi place? „Everything, Everything / Absolut tot” este ecranizarea bestseller-ului cu acelaşi nume, scris de Nicola Yoon, şi urmăreşte povestea de dragoste dintre doi adolescenţi, jucaţi de Amandla Stenberg şi Nick Robinson. Tânjind după libertate... Trecând peste graniţele stabilite... Depăşind limitele autoimpuse sau trasate de către alţii... Ei riscă absolut tot – pentru iubire.

 • 10 lucruri importante pentru spectatorii Kings of Leon Ştiri 10 lucruri importante pentru spectatorii Kings of Leon

  Mâine are loc la Bucureşti primul concert susţinut de Kings of Leon în România. Sâmbătă, pe 17 iunie, ei cântă pe Arena Naţională, în cadrul turneului Walls, piese de pe noul album, dar şi hiturile care i-au făcut celebri în întreaga lume.

 • The Veils la Expirat, Halele Carol Ştiri The Veils la Expirat, Halele Carol

  Trupa The Veils vine în premieră în România, în cadrul turneului de promovare pentru cel de-al cincilea album, ”Total Depravity”. Vor concerta pe data de 22 iunie 2017, de la ora 20:00 în Expirat, Halele Control. Organizator: Pure Indie Entertainment.

 • Roxana Ciuhulescu a divorţat: “Uneori, şi poveştile de dragoste…” Ştiri Roxana Ciuhulescu a divorţat: “Uneori, şi poveştile de dragoste…”

  Fosta prezentatoare TV Roxana Ciuhulescu a anunţat că ea şi soţul ei şi-au spus adio după 10 ani de căsnicie.

 • 
21 iunie, cea mai lungă zi din an, poate fi #GataLa4 Ştiri 21 iunie, cea mai lungă zi din an, poate fi #GataLa4

  Cum ar fi dacă în cea mai lungă zi din an, ai fi #GataLa4 şi ai mai avea câteva ore în plus pentru tine? Sună prea bine pentru a fi adevărat? Depinde doar de tine. Hai să facem din cea mai lungă zi din an, cea mai scurtă zi de muncă.

 • Înfricoşătoarele profeţii ale lui Nostradamus. Al Treilea Război Mondial: România, prima ţară cucerită Ştiri Înfricoşătoarele profeţii ale lui Nostradamus. Al Treilea Război Mondial: România, prima ţară cucerită

  Recent au fost descoperite profeţiile necunoscute ale lui Nostradamus.

 • Ultimele pregătiri pentru Kings of Leon Ştiri Ultimele pregătiri pentru Kings of Leon

  Pregătirile au intrat în linie dreaptă pentru primul concert susţinut de Kings of Leon în România. Sâmbătă, pe 17 iunie, la Arena Naţională, americanii cântă la Bucureşti, în cadrul turneului Walls, piese de pe noul album, dar şi hiturile care i-au făcut celebri în întreaga lume. În deschidere, DJ J The Funky Bear (RO), Golan (RO) şi LP (SUA). Porţile stadionului se deschid de la ora 17.30. Un eveniment organizat de Alive în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti.

 • 
Sanda Nicola şi-a botezat fetiţa. Naşa a fost Irina Păcurariu FOTO Ştiri Sanda Nicola şi-a botezat fetiţa. Naşa a fost Irina Păcurariu FOTO

  A devenit mămică în urmă cu doar câteva luni, iar acum micuţa Agnes a fost creştinată.