Adriana Muraru a demisionat de la Digi24. Care este motivul

  • 2569 afişări

Adriana Muraru a demisionat de la Digi24. Care este motivul

27 februarie 2017


Adriana Muraru, care a făcut parte de la început din echipa Digi24, a demisionat din postul de prezentatoare a principalului jurnal.
 


Adriana Muraru a plecat de la Digi24 după cinci ani.

„Am luat această decizie pentru că am un alt proiect, la care ţin foarte mult. Mi-am dat seama că am nevoie de timp şi de atenţie pentru a mă ocupa de el şi a trebuit să aleg. Este vorba despre o editură de cărţi pentru copii şi adolescenţi. Îmi doresc să fac asta de foarte multă vreme. Mult timp a fost un gând, acum îl pun în practică.”, a declarat Adriana Muraru, pentru paginademedia.ro.

Andreea Muraru a rezentat Jurnalul de la ora 19, apoi pe cel de la ora 22, ştirile de vieri seara şi, în ultimul an şi jumătate, jurnalele Digi 24 de weekend.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adriana muraru , a demisionat
Comentarii / 2
  • Posibilitatea de castig a anului 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:onlineproiect86@gmail.com

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 28 februarie 2017 / 06:26

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!