Angelina Jolie e profesoară la Universitatea din Londra. Cum s-a îmbrăcat în "prima zi de şcoală"

  • 2871 afişări

Angelina Jolie e profesoară la Universitatea din Londra. Cum s-a îmbrăcat în "prima zi de şcoală"

17 martie 2017


Actriţa Angelina Jolie a fost lăudată de studenţii de la London School of Economics (LSE), unde vedeta americană a susţinut primul ei curs universitar în calitate de profesor invitat al acestei prestigioase instituţii de învăţământ superior din Marea Britanie.


Actriţa şi regizoarea americană a susţinut în faţa unei grupe de masteranzi un curs intitulat ”Women, Peace and Security”, la London School of Economics.

Potrivit universităţii britanice, Angelina Jolie a vorbit în acel curs despre experienţa ei în acest domeniu şi despre motivaţia aflată în spatele activităţii sale de trimis special al ONU pentru refugiaţi.

Studenta Tazeen Dhanani a scris pe Twitter că Angelina Jolie ”s-a descurcat minunat”, iar Alana Foster a spus că vedeta americană a susţinut ”o prelegere incredibilă”.”Va fi un profesor-invitat uimitor de bun. Sunt onorată că am putut să asist la cursul ei inaugural la LSE despre violenţele sexuale, viol şi munca alături de refugiaţi”, a spus Tazeen Dhanani.

Înainte de debutul cursului, Angelina Jolie a dezvăluit pentru publicaţia Evening Standard că simte ”fluturi în stomac” şi că era foarte emoţionată, doarece acel curs era foarte important pentru ea.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie , profesoara
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!