Ben Stiller divorţează după 18 ani de căsnicie

  • 458 afişări
29 mai 2017


Ben Stiller divorţează după 18 ani de căsnicie


Actorii Ben Stiller (51 de ani) şi Christine Taylor (45 de ani) au hotărât să se despartă după ce au fost căsătoriţi timp de 18 ani.
 


Cei doi au luat această decizie de comun acord, dar sunt convinşi că acest lucru nu îi va afecta pe copiii lor fiindcă se vor implica în creşterea acestora la fel ca până acum.

”Cu multă dragoste şi respect pe care îl avem unul pentru celălalt şi după 18 ani împreună, am decis să ne despărţim. Prioritatea noastră va fi în continuare creşterea copiilor, ca doi părinţi ndevotaţi şi prieteni apropiaţi”, au spus aceştia.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto


Ben Stiller şi Christine Taylor s-au cunoscut pe platoruile de filmare, iar în anul 2000 au hotărât să-şi unească destinele. Cei doi actori au împreună doi copii, Ella Olivia, de 15 ani, şi Quinlin Dempsey, de 12 ani.
”Când am întâlnit-o m-am gândit doar că ea este aleasa. Mi-am spus că este o persoană minunată şi că deja o iubesc”, povestea Ben în urmă cu câţiva ani.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ben stiller , divort
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 05 iunie 2017 / 01:29

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!