Ce pensie are Nadia Comăneci! Statul român îi dă, lunar, o sumă extrem de generoasă

  • 47274 afişări

Ce pensie are Nadia Comăneci! Statul român îi dă, lunar, o sumă extrem de generoasă

13 februarie 2017


Nadia Comăneci este una dintre cele mai apreciate personalităţi din istoria sportului românesc şi internaţional.
 


Conform www.mts.ro, sortivul de performanţă care a obţinut o medalie de aur, argint sau de bronz în probele individuale sau pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice sau o medalie de aur la Campionatele Mondiale şi Europene de seniori – probe olimpice are dreptul, la cerere şi cu confirmarea Ministerului Tineretului şi Sportului, la o rentă viageră.

Galerie foto

Nadia, imagini de arhivăNadia, imagini de arhivăNadia, imagini de arhivăNadia, imagini de arhivă


Sportivul de performanţă care a obţinut o medalie de aur la Campionatele Mondiale şi/sau Campionatele Europene de seniori, la o probă sportivă ce a fost inclusă cel puţin o dată în programul Jocurilor Olimpice are dreptul, la cerere, la o rentă viageră.

Printre cele mai mari rente din sportul românesc ajung la Veronica Cochelea (canotaj) - 15.080 lei, Nadia Comăneci (gimnastică)  - 13.149 lei şi Daniela Silivaş (gimnastică) - 13.149 lei.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: pensie , nadia comaneci
Comentarii / 32
  • Impertinenta si nesimtire balcanica. Palatele cu piscine ale celor care au lucrat toata viata la stat si salarii de la 5000 de Euro nu va deranjeaza, in schimb va deranjeaza pensia celei mai mari sportive a Romaniei, care se implica si azi mai mult decat tot Ministerul Turismului in promovarea tarii. Ce buget are Ministerul Turismului, sa nu faca mai nimic, comparat cu imaginea identificarii Nadiei cu Romania??? 2-3000 de Euro nu-i acopera nici cheltuielile de transport intre State si Romania, unde se implica frecvent in actiuni umaitare, de dezvoltare a sportului si promovare a Romaniei prim imaginea ei. La orice event se expune ea e Nadia din Romania!

  • Mizerabili nenorociti. Nadia incaseaza mai putin decat toti neica nimeni care distrug tara din govern si parlament, in timp ce ea a facut si face pentru tara mai mult decat toti la un loc.

  • Not a good approach! Unpleasant with some malicious "Romanian style". No more comments!!

  • Daca voi considerati ca merita si mai mult , strangeti bani si mariti-i renta!
    Se pare ca ca nu prea ii ajung banii, din moment ce filmeaza reclame sa-si rotunjeasca veniturile, spunand baliverne romanilor care o iubesc

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 27 noiembrie 2017 / 11:41

    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!