Ce pensie are Nadia Comăneci! Statul român îi dă, lunar, o sumă extrem de generoasă

  • 45963 afişări

Ce pensie are Nadia Comăneci! Statul român îi dă, lunar, o sumă extrem de generoasă

13 februarie 2017


Nadia Comăneci este una dintre cele mai apreciate personalităţi din istoria sportului românesc şi internaţional.
 


Conform www.mts.ro, sortivul de performanţă care a obţinut o medalie de aur, argint sau de bronz în probele individuale sau pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice sau o medalie de aur la Campionatele Mondiale şi Europene de seniori – probe olimpice are dreptul, la cerere şi cu confirmarea Ministerului Tineretului şi Sportului, la o rentă viageră.

Galerie foto

vezi galeria 6 foto


Sportivul de performanţă care a obţinut o medalie de aur la Campionatele Mondiale şi/sau Campionatele Europene de seniori, la o probă sportivă ce a fost inclusă cel puţin o dată în programul Jocurilor Olimpice are dreptul, la cerere, la o rentă viageră.

Printre cele mai mari rente din sportul românesc ajung la Veronica Cochelea (canotaj) - 15.080 lei, Nadia Comăneci (gimnastică)  - 13.149 lei şi Daniela Silivaş (gimnastică) - 13.149 lei.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: pensie , nadia comaneci
Comentarii / 30
  • Not a good approach! Unpleasant with some malicious "Romanian style". No more comments!!

  • Daca voi considerati ca merita si mai mult , strangeti bani si mariti-i renta!
    Se pare ca ca nu prea ii ajung banii, din moment ce filmeaza reclame sa-si rotunjeasca veniturile, spunand baliverne romanilor care o iubesc

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 27 noiembrie 2017 / 11:41

    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

  • Nadia,ESTE GIMNASTA UNICA! A "BULIBASIT(SCUZE),COMPUTERUL,care NU "VAZUSE",pana atunci NOTA 10!!!; DAR, LA CASTUGURILE EI-in dolari-(din ce PROFESEAZA + RECLAME), NU CONSIDER ONEST,DIN PARTEA EI,SA SE PREVALEZE DE PREVEDERILE<Sportivul de performanţă care a obţinut o medalie de aur la Campionatele Mondiale şi/sau Campionatele Europene de seniori,........ are dreptul, LA CERERE, LA O RENTA VIAGERA!_ SI SA PRIMEASCA DE LA STATUL ROMAN(care ABIA MAI POATE PLATI PENSIILE FOSTILOR AMARATI TRUDITORI),13.149 lei= 10 PENSII a 1315 lei =3000 EURO/luna vs.500 euro/luna un PROFESOR!!!

  • Si, oare, nu merita? Spre comparatie, ce merite au parlamentarii care iau o suma mult mai mare fara ca cel putin sa vina la serviciu?

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!