Ce spune Laura Cosoi despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol. A avut o reacţie genială

 • 23152 afişări
17 septembrie 2017
Ce spune Laura Cosoi despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol. A avut o reacţie genială

Galerie foto

vezi galeria 6 foto
 
 
Laura Cosoi a oferit prima reacţie după ce s-a aflat că Smiley are o relaţie cu Gina Pistol. 
 
"Îţi dai seama că nu aş putea să fac asta în public, să mi se întoarcă toate cuvintele. Dacă sunt împreună, foarte bine! Dar cred că cel mai bine ar fi să îi întrebaţi pe ei!", a declarat Laura Cosoi pentru wowbiz.ro.
 
Smiley şi Gina se iubesc de trei luni. Gina Pistol a avut, anterior, o relaţie cu Alin Cocoş, fiul multimilionarului Dorin Cocoş, în timp ce ultima relaţie oficială a lui Smiley este cea cu Laura Cosoi, chiar dacă, neoficial, artistul ar mai fi avut de atunci câteva relaţii. 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: laura cosoi , gina pistol
Comentarii / 2
 • We offer fresh cut bank instrument for lease, such as BG, SBLC, MTN, Bank Bonds, Bank Draft, T strips and others. Leased Instruments can be obtained at minimal expense to the borrower compared to other banking options. This offer is opened to both individuals and corporate bodies.

  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

  1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600
  2. Currency : USD/EURO
  3. Age of Issue: Fresh Cut
  4. Term: One year and One day
  5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)
  6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2
  7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties
  8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c
  9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760
  10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103
  11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


  Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request

  Name: Ardan Clooney
  Email:brandfinance33@gmail.com

 • BUNA ZIUA OAMENILOR MEI SAU LASI ROMANIA TESTAMENTUL CUM SUNT UN UN DE ÎMPRUMUT PENTRU CUMPARAREA UNEI CASE DIN UN COMPANIA DE ÎMPRUMUT REAL ȘI GENERAL A SOLICITAT firma de împrumut Albaker. Eu sunt foarte fericit astăzi și Dumnezeu să-i eliberezi pe JOSE LUIS COMPANIA DE ÎMPRUMUT. . Numele meu este Abdullah Sunt din orașul Iași Am căutat o adevărată companie de împrumut pentru ultimele 5 luni, să cumpăr o casă tot ce am primit a fost o grămadă de escrocherii care m-au făcut să am încredere în ei și la sfârșit De-a lungul zilei mi-au luat banii fără să dea nimic în schimb, totul speranța mea a fost pierdută, am confuz și frustrat, nu am vrut niciodată să am nimic de-a face cu companii de împrumut pe internet, așa că am mers să împrumut niște bani dintr-un prietena, în vamă aici tot ce sa întâmplat și mi-a spus că mă poate ajuta Ea știe o companie de împrumut care mă poate ajuta cu orice împrumut nevoie de mine cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%, că tocmai a primit împrumut de la ei, ea ma indrumat cu privire la modul de a aplica pentru împrumut, i-am făcut asa cum mi-a spus, am aplicat cu ei pe Email: (albakerloanfirm@gmail.com) nu am crezut niciodata dar am incercat si pe mine cea mai mare surpriză am primit împrumutul în 24 de ore, nu puteam să cred, Sunt fericit și bogat din nou și îi mulțumesc lui Dumnezeu că acest împrumut Companiile de genul asta există în continuare în legătură cu aceste…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!