Cea mai căutată imagine la Oscar: Brad Pitt, Kate Hudson şi Angelina Jolie

  • 6820 afişări

Cea mai căutată imagine la Oscar: Brad Pitt, Kate Hudson şi Angelina Jolie

27 februarie 2017


Una dintre cele mai arzătoare întrebări a fost dacă fostul cuplu Angelina Jolie şi Brad Pitt, dar şi noua iubită a actorului, Kate Hudson, îşi vor face apariţia la premiile Oscar 2017.
 


Una dintre cele mai căutate imagini pe internet a fost cea cu Brad Pitt şi Kate Hudson, despre care se spunea că îşi vor face, pentru prima dată, apariţia ca şi cuplu. În plus, fanii au fost curioşi să vadă cum va apărea Angelina Jolie pe covorul roşu, prima dată după divorţ.

Ei bine, singura care şi-a făcut apariţia pe covorul roşu a fost Kate Hudson. Aceasta a pozat nu înainte de începerea galei şi la petrecerea de după decernarea statuetelor, organizată de Vanity Fair.

Brad Pitt, spre deosebire de ceremonia de la Globurile de Aur, a preferat să nu apară la Oscaruri. Iar Angelina Jolie nu avea niciun motiv să accepte invitaţia - în anul 2016 neapărând pe genericul vreunui film, în calitate de actriţă sau regizoare - dar avea mii de motive să nu apară, pentru a evita speculaţiile presei tabloide. Cea mai recentă ştire despre Jolie o localiza pe aceasta în Cambodgia, unde filmează pelicula "First They Killed My Father".

Galerie foto

vezi galeria 4 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!