Cele trei zodii care vor avea de toate în 2016

 • 68973 afişări
Cele trei zodii care vor avea de toate în 2016

05 ianuarie 2016

Astrele le vor oferi susţinere cu generozitate în 2016! Nativii zodiilor: capricorn, peşti şi rac vor avea sprijinul astral pentru a reuşi în toate proiectele lor - de la a întâlni marea dragoste până la a câştiga mai mulţi bani. Iată ce le-a rezervat 2016 acestor zodii:

Capricorn

Nativii acestei zodii vor avea suport în zona carierei şi a împlinirii profesionale. În acest an, capricornii îşi vor dezvolta talentele şi le vor valorifica.

Primele opt luni ale anului le vor oferi şansa de a stabili nenumărate contacte pe toate planurile, de a lega prietenii şi a stabili relaţii de durată. În luna martie se anunţă un tranzit deosebit pentru această zodie, întrucât planeta norocului şi a ocaziilor îşi trimite razele binefăcătoare asupra celui mai important sector din viaţa voastră: casa şi familia.

Sfatul astrologului - Saturn a intrat în semnul Săgetătorului în septembrie 2015 şi va rămâne în acelaşi semn până în decembrie 2017. Aşa că pe parcursul acestui an va trebui să încercaţi să vă urmaţi instinctul, pentru a beneficia în toate planurile vieţii voastre.

Rac

Nativii din zodia Rac vor avea sprijinul Planetei Saturn în tot ceea ce vor întreprinde, iar în luna martie vor avea parte de nenumărate beneficii din partea Planetei Marte.

Pentru Raci s-ar putea pune problema mărirea familiei cu încă un membru şi vor căuta să obţină un sentiment de securitate şi apartenenţă. Până în luna decembrie 2017 Saturn îi va stimula să fie atenţi la sănătate, să nu facă excese, să se maturizeze. 

Anul 2016 poate să fie unul al schimbărilor neaşteptate în carieră, al redescoperirii laturei spirituale şi al Educaţiei superioare prin dezvoltare personală. Nativul şi-ar putea dori să obţină o diplomă sau o calificare care să îi ajute să îşi împlinească visele.

Sfatul astrologului - Temerile voastre se vor dovedi, într-un final, neîntemeiate dar pentru a vă da seama de acest lucru s-ar putea să trebuiască ca mai întâi să treceţi testele lui Saturn. Încrederea în propriile persoane şi credinţa vor fi de o importanţă capitală.

Peşti

Anul 2016 aduce un val mare de energie asupra nativilor din Peşti şi le deschide acestora poarta spre reuşită. Acest an este unul bun pentru persoanele din această zodie, pentru că vor reuşi să-şi împlinească cele mai arzătoare dorinţe, să fie apreciaţi pentru realizările lor. Peştii vor primi mult ajutor de la astre în tot ceea ce vor întreprinde. 

Casa veniturilor este şi ea de bun augur şi vă va aduce multe satisfacţii, în urma propriilor eforturi. Aşadar, banii vor fi unul dintre subiectele voastre preferate în acest an.

Sfatul astrologului - Uranus poate aduce cheltuieli în plus, dar şi şanse nesperate de câştig. Totuşi este bine să fiţi şi realişti, pentru că este posibil să vă lăsaţi uşor pradă iluziilor de tot felul şi să vedeţi lucrurile aşa cum vă doriţi ca ele să fie, nu aşa cum sunt în realitate.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 5
 • Prietene drag, poate ca azi o problema pe care o ai te-a adus intr-o stare de disperare. Poate e vorba de o boala, o problema in familie sau o nevoie care nu ti se implineste... Te zbati, te framanti, cauti o farama de speranta ca sa te agati de ea, dar nu gasesti niciuna.
  Ai vrea ca sa ii pese cuiva de tine, dar toti iti intorc spatele...
  Domnul Isus Hristos te asteapta si azi. Vino la El, sa primesti iertare si speranta! http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

 • Ai nevoie de ajutor? Esti intr-o situatie disperata chiar azi si nu gasesti o cale de rezolvare?
  Te simti singur si fara aparare in calea necazurilor?
  Puterile te lasa?
  Prietene drag, exista o speranta pentru tine. Dumnezeu, care a te iubeste asa de mult incat Fiul Sau, Isus Hristos, a trebuit sa moara pentru mantuirea ta, te asteapta sa vii la El.
  Nu mai zabovi pe carari intunecate de nesiguranta, vino la Isus. La El gasesti ajutor... http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

 • De fiecare dată când vizualizaţi scopul propus ca fiind deja îndeplinit, vă intensificaţi dorinţa şi credinţa că acesta poate fi realizat. Ceea ce vedeţi, este ceea ce obţineţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:stepi26@gmail.com

 • reply Ma nage rLeagu e. ro 05 ianuarie 2016 / 11:32

  Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  _._ Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

 • Cautam colaboratori seriosi! Oferta speciala pentru cei care vor sa faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experienta, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: maria_madalina_89@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!