Cum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de Sud

  • 1171 afişări

Cum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de Sud

27 noiembrie 2017


Galerie foto

Cum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de SudCum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de SudCum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de SudCum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de Sud

Titlul de Miss Universe 2017 a fost câştigat de reprezentanta Africii de Sud, o tânără de 22 de ani.
 


Demi-Leigh Nel-Petersc a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din univers, în cadrul galei care a avut loc în Las Vegas.

Demi-Leigh Nel-Peters este o tânără în vârstă de 22 de ani, care are o diplomă în management. Tânăra din Africa de Sud le ajută însă pe femei să înveţe cum să se apere, mai precis predă cursuri de autoapărare. Ea şi-a descoperit această pasiune după ce a fost atacată de mai mulţi infractori, în timp ce mergea cu maşina, şi ameninţată cu arma. Incidentul a avut loc la aproximativ o lună după ce a câştigat titlul Miss Africa de Sud.

Acum, ea a reuşit să se impună în finala concursului Miss Universe 2017, în faţa celorlalte 91 de participante din întreaga lume. Demi-Leigh Nel-Peters a câştigat echivalentul unui salariu pe un an, un apartament de lux în New York pentru aceeaşi durată şi mai multe alte premii.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: miss univers , 2017
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 27 noiembrie 2017 / 11:50

    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!