Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea anului şcolar

  • 1078 afişări


Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea anului şcolar

13 septembrie 2017


 Soţia preşedintelui Klaus Iohannis a participat, luni, la deschiderea noului an şcolar la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă limba engleză şi este dirigintă la o clasă.După trei luni de vacanţă, Carmen Iohannis şi-a revăzut elevii de la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Soţia preşedintelui Klaus Iohannis este diriginte la clasa a XII-a şi spune că noul an şcolar 2017 va fi unul plin de provocări.

    „Începem un an greu pentru ei, pentru că suntem în clasa a XII-a. Un an cu multe provocări. Sper să fie foarte interesant şi rezultatele să fie la înălţimea aşteptărilor noastre. Sunt elevi deosebiţi. Sunt convinsă că vor avea rezultatele pe care şi le doresc. Să-şi depăşească limitele şi să dovedească faptul că sunt tot mai buni”, a declarat Carmen Iohannis  pentru Tribuna.ro.

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis a precizat că va continua să predea la Sibiu.

    „Clasa a noua voi lua. Nu ştiu dacă mai iau dirigenţie, dar sigur că vreau să continuu. Nu vreau să renunţ la iubirea de şcoală”, a explicat Carmen Iohnanis, pentru sursa citată.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: carmen iohannis , an scolar
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!