Cuplul momentului! Smiley are o iubită superbă, vedetă la postul TV concurent

  • 75770 afişări
Cuplul momentului! Smiley are o iubită superbă, vedetă la postul TV concurent

22 august 2017


El nu a mai avut nicio relaţie oficială de când s-a despărţit de Laura Cosoi. Ea a încheiat acum câteva luni o relaţia ce părea să ducă la căsătorie.
 


Conform ziarelor mondene, cuplul momentului în lumea mondenă din România este format din Smiley (34 de ani) şi Gina Pistol (36 de ani). Cei doi ar trăi o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni.
De curând, paparazzii au surprins-o pe Gina Pistol în timp ce-i făcea o vizită lui Smiley la casa lui din Cernica. Aceasta a rămas peste noapte la Smiley, timp în care din casă s-au auzit muzică...

Oricum, cele două vedete au şansa să devină, în curând, cel mai îndrăgit şi arătos cuplu din showbiz.

Galerie foto

vezi galeria 9 foto


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: smiley , iubita
Comentarii / 7
  • Numele meu este o lisa și vreau să mărturisesc despre lucrarea bună făcută de un om credincios, numit DR Agadaga, un vrăjitor în viața mea, niciodată nu credeam că există un astfel de lucru ca mijlocire spirituală. problema mea a început acum un an, când tatăl celor doi copii a început să facă un comportament ciudat, niciodată nu știam că are o aventură în afara casei noastre matrimoniale. mi-a aparut in acea zi de credincios 7 iunie anul trecut, la ora 4:23, cand a venit la casa sa-si aleaga lucrurile, atunci cand stiam ca situatia a iesit din mana si el mi-a spus ca vrea sa renunte căsătoria pe care am construit-o de mai bine de 5 ani, am fost confuză și uluită, am chemat familia și prietenii, dar nu am avut nici un rezultat. șase luni după ce am început să am probleme cu bunăstarea copiilor, cu vârsta de chirie și cu toate acestea, am trecut prin iad. până la o zi am fost de navigare pe internet și întâmplător pentru a întâlni DR Agadaga ofagadagaspiritualhome@gmail.com, nu am crezut în acest lucru, dar am nevoie de soțul meu înapoi, așa că am dat vraja caster problema mea la început nu am avut încredere în el, așa că am fost doar o faci dar știi că o problemă împărțită este pe jumătate rezolvată după 3 zile soțul meu mi-a spus să-mi spună că el sa întors acasă și asta a fost tot. acum trăim fericit ca soț și soție, încă pot să cred că este prea real pentru a fi realmente foarte incredibil de această…

  • Citesc niste comentarii demne de talibani . Gina Pistol e o femeie tanara , frumoasa , moderna si e normal sa fi avut niste relatii pana la 36 de ani . Sunt o pereche frumoasa si potrivita .

  • Nu cred ca Smiely sa fi decazut in asemenea hal incat sa se cupleze cu jaful ala de cotoarba a caror numar de pistoale ce le-a incasat le-a pierdut sirul....

  • are mai multe iubite. clar. dă cu p..a în populație. ahahhaahhaa

  • Cate sute de -frumoase povesti de dragoste- a avut Gina Pistol in ultimii 10 ani ????? Nu cumva se cheama altfel ?????

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!