Cuplul momentului! Smiley are o iubită superbă, vedetă la postul TV concurent

  • 75729 afişări
Cuplul momentului! Smiley are o iubită superbă, vedetă la postul TV concurent

22 august 2017


El nu a mai avut nicio relaţie oficială de când s-a despărţit de Laura Cosoi. Ea a încheiat acum câteva luni o relaţia ce părea să ducă la căsătorie.
 


Conform ziarelor mondene, cuplul momentului în lumea mondenă din România este format din Smiley (34 de ani) şi Gina Pistol (36 de ani). Cei doi ar trăi o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni.
De curând, paparazzii au surprins-o pe Gina Pistol în timp ce-i făcea o vizită lui Smiley la casa lui din Cernica. Aceasta a rămas peste noapte la Smiley, timp în care din casă s-au auzit muzică...

Oricum, cele două vedete au şansa să devină, în curând, cel mai îndrăgit şi arătos cuplu din showbiz.

Galerie foto

vezi galeria 9 foto


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: smiley , iubita
Comentarii / 6
  • Citesc niste comentarii demne de talibani . Gina Pistol e o femeie tanara , frumoasa , moderna si e normal sa fi avut niste relatii pana la 36 de ani . Sunt o pereche frumoasa si potrivita .

  • Nu cred ca Smiely sa fi decazut in asemenea hal incat sa se cupleze cu jaful ala de cotoarba a caror numar de pistoale ce le-a incasat le-a pierdut sirul....

  • are mai multe iubite. clar. dă cu p..a în populație. ahahhaahhaa

  • Cate sute de -frumoase povesti de dragoste- a avut Gina Pistol in ultimii 10 ani ????? Nu cumva se cheama altfel ?????

  • Gina Pistol e barba tuturor homosexualilor din showbiz.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!