David Beckham se mută în Miami fără Victoria şi fără copii

  • 1159 afişări

David Beckham se mută în Miami fără Victoria şi fără copii

02 februarie 2018

Galerie foto

vezi galeria 5 foto


David Beckham a confirmă că o va părăsi pe soţia sa, Victoria, şi că se va muta în Miami fără aceasta şi fără copiii lor.
 

Foto: Instagram


Cei doi soţi au decis ca Victoria să rămână în Anglia alături de copiii lor mai mici – Romeo, 15, and Cruz, 12, şi Harper, 6 – deoarece doresc ca aceştia să-şi continue studiile în acelaşi loc.  Cât despre Brooklyn, fiul cel mare al cuplului, acesta este deja la New York. Copiii vor merge însă în vacanţe să-şi vadă tatăl, împreună cu mama lor.

Anunţul are loc în contextul în care în presa tabloidă au fost lansate mai multe speculaţiilor potrivit cărora cuplul se află în pragul divorţului.

Potrivit lui David Beckham, acesta are gând să se stabilească în Miami pentru a-şi forma propria echipă de fotbal, potrivit b1.ro.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: david beckham , copii
Comentarii / 1
  • Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!