Destinaţii de senzaţie. Expoziţie de fotografie la Sun Plaza

  • 14 afişări
Destinaţii de senzaţie. Expoziţie de fotografie la Sun Plaza

17 iulie 2017 Alexandra Necsoiu

14 fotografi şi bloggeri pasionaţi de fotografie îşi expun tablourile în Sun Plaza, care devine până la finalul lunii august gazda expoziţiei „Destinaţii de senzaţie”. Fotografiile, incluse într-una dintre categoriile Innovative, Young, Crazy sau Authentic, au drept numitor comun călătoriile „de senzaţie” şi sentimentul unic pe care îl trăim cu toţii atunci când, după un drum lung, ajungem la destinaţie.

Expoziţia poate fi vizitată atât de iubitorii de artă, cât şi de amatorii de călătorii în căutare de noi destinaţii. Sunt expuse fotografii din Italia, Spania, Belgia, Coreea de Nord, Nepal, Myanmar, Turcia, Statele Unite, Emiratele Arabe Unite, Franţa,  Marea Britanie, Bulgaria, Sri Lanka, Japonia, România, Kenya, Indonezia, Cuba, Finlanda, Zanzibar, Grecia. Intrarea este gratuită.

Mai multe informaţii despre fotografii şi bloggerii care expun la Sun Plaza mai jos:

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

Adelin Petrişor (www.adelin-petrisor.ro) este unul dintre cei mai cunoscuţi corespondenţi de război din România. El a transmis din Irak, Afganistan, Siria, Iran, Libia, Liban şi a realizat reportaje în închisoarea din Guantanamo şi în cea din Coreea de Nord şi a intervievat personalităţi precum Yasser Arafat, ayatalohul Mohamad Fadhallah, liderul spiritual Hezbollah sau Ehud Barak, cel mai decorat general israelian.

Alex Damian (www.alexdamian.ro) fotografiază cel mai mult oameni. Indiferent de ocazie, decor sau obiective, el reuşeşte să aducă în prim plan omul în toată splendoarea lui.

Alex Domnişoru (www.domnisoru.fotografultau.ro) a fost pasionat de fotografii de mic. Odată cu absolvirea facultăţii a renunţat şi la jobul dintr-o agenţie de publicitate pentru a-şi urma ceea ce mai târziu o va numi „vocaţie”. Îi place să imortalizeze momentele unice din vieţile oamenilor pe care îi întâlneşte zi de zi.

Ana Matei (www.lifestylepuzzle.com) este Digital Marketing Consultant, călătoreşte mult şi scrie pe blog despre experienţele ei. Are două mari pasiuni care se întrepătrund: marketingul şi fotografiile.

Anca Gheorghe (www.blogintandem.ro) scrie pe blogul ei împreună cu fiica sa, Ema. În 2016, Blog în tandem a primit premiul al III-lea la categoria Bloggers Project din cadrul Webstock Awards pentru proiectul #viatadefamilieinlumealarga.

Andreea Burlacu (www.andreeaburlacu.ro) este pasionată de comunicare şi antreprenoriat şi îi place să scrie. Oriunde, oricând. Scrie despre cărţi, filme, teatru, evenimente.

Corina Scheianu (www.korinams.ro) a devenit, cu timpul, tot mai pasionată de online şi social media şi a început să scrie din ce în ce mai des despre domeniul care o scoate din rutină: călătoriile.

Cristian Suţu (www.sutu.ro)  este fost jurnalist – a scris timp de 16 ani pentru diferite gazete cum ar fi Evenimentul Zilei, Cotidianul, Academia Caţavencu sau Puterea. Din 2011 s-a dedicat, însă, fotografiei. Cel mai cunoscut proiect al său este „Portret de”.

Dan Byron (www.danbyron.ro) cântă de la vârsta de şase ani. Într-adevăr, nu-i place nimic mai mult decât să cânte, dar imediat după această pasiune se află fotografia.

David Stescu (www.david.stescu.ro) are 11 ani şi a fost diagnosticat la 2 ani şi jumătate cu autism înalt funcţional. Graţie eforturilor sale şi ale părinţilor lui, a reuşit să se integreze în şcoală şi să-şi descopere pasiunea pentru geografie şi fotografie. Anul acesta a făcut fotografii în Suedia şi Finlanda în cadrul proiectului #jurnaldefotograf #cuDavid în #Laponia. În curând, David îşi va expune fotografiile realizate în Laponia într-o expoziţie personală.

Dragoş Asaftei (www.dragosasaftei.ro) este pasionat de fotografia documentară şi cea aeriană. În 2011 şi 2012 a fotografiat toată Transilvania din avion, iar în 2014 a surprins pe durata mai multor gărzi activitatea medicilor de pe ambulanţă.

Radu Dumitru (www.nwradu.ro) scrie de 11 ani pe blogul lui despre tehnologie şi gadgeturi, dar şi despre lucruri de toate zilele, cum ar fi călătorii sau burgeri. Încearcă să scrie de fiecare dată despre lucruri utile oamenilor. Fotografiatul i se potriveşte mai ales datorită pasiunii pe care o are pentru gadgeturi.

Simona Stănescu (www.lipa-lipa.ro) călătoreşte mult şi povesteşte despre aventurile ei pe blog. Îi place atât de mult să călătorească încât a demisionat din funcţia de brand manager dintr-o televiziune pentru a-şi urma pasiunea pentru scris şi călătorii.

Vlad Eftenie (www.veftenie.blogspot.com) este lector doctor arhitect at Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu" Bucureşti, realizează o rubrică la radio despre modul în care oamenii privesc oraşul şi ţine workshop-uri şi prelegeri despre fotografia de stradă. De asemenea, pregăteşte o carte despre modul în care vede gestul de a fotografia, prin introspecţie şi prezenţă conştientă, folosind ca elemente principale spaţiul cotidian, timpul şi emoţia.

Expoziţia poate fi vizitată gratuit între orele 10.00-22.00 la parter şi la etaj, pe culoarul nou deschis.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: expozitie , fotografie , destinatii , sun plaza
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!