Drama pe care o trăieşte Cesonia Postelnicu, actriţa din filmul "Liceenii"

  • 8153 afişări
Drama pe care o trăieşte Cesonia Postelnicu, actriţa din filmul "Liceenii"

13 iulie 2017


Actriţa Cesonia Postelnicu, cunoscută mai ales rolului din filmul "Liceenii", trăieşte un adevărat coşmar, după ce şi-a pierdut fiul.


Cesonia Postelnicu, alias "Geta din «Liceenii»", a fost dată în judecată de fostul soţ, Emilian Simion, şi a pierdut copilul. Judecătorii au decis ca domiciliul băiatului lor să fie la tată, iar mama să achite lunar o pensie alimentară de câteva sute lei, consemnează un ziar monden.

"Stabileşte locuinţa minorului la tată; părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului (unitatea şcolară, profilul, clasa etc.), educaţia extraşcolară a minorului (învăţarea unor limbi străine, meditaţii, activităţi sportive etc.), participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi. (...) Încuviinţează exercitarea dreptului pârâtei de a avea legături personale cu minorul, la domiciliul său, după următorul program: în prima şi a treia săptămână a fiecărei luni de vineri orele 18,00, până duminică, orele 20,00; în prima jumătate a fiecărei vacanţe şcolare a minorului; reclamantul îşi va executa în natură obligaţia de întreţinere faţă de minor. Obligă pe pârâtă la plata în favoarea minorului a sumei lunare de 380 de lei, cu titlu de pensie de întreţinere (ulterior suma a fost majorată, la aproximativ 800 de lei - n.r.)", se arată în sentinţa magistraţilor.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: liceeni , actrita
Comentarii / 1
  • Asta nu poate fi considerata o drama. O drama este atunci cand copilul nu mai este in viata iar mama sufera pt ca nu mai are copilul langa ea.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!