După 8 ani de căsnicie, divorţează. Încă un cuplu de la Hollywood se destramă

  • 2006 afişări
După 8 ani de căsnicie, divorţează. Încă un cuplu de la Hollywood se destramă

07 august 2017

După opt ani de căsnicie, actorii Anna Faris şi Chris Pratt au decis să pună capăt mariajului. Cei doi au făcut anunţul pe reţelele de socializare, în care explicau că au finalizat procedurile de separare din punct de vedere juridic, scrie daily mail.

„Anna şi cu mine suntem tristi să anunţăm că suntem separaţi din punct de vedere juridic, am încercat din greu mult timp şi suntem cu adevărat dezamăgiţi. Fiul nostru are doi părinţi care îl iubesc foarte mult şi de dragul lui dorim să păstrăm această situaţie privată”, a scris Pratt pe pagina sa de Facebook. 

Anna Faris şi Chris Pratt au fost căsătoriţi timp de opt ani şi au un copil împreună.

Galerie foto

După 8 ani de căsnicie, divorţează. Încă un cuplu de la Hollywood se destramă (galerie foto)După 8 ani de căsnicie, divorţează. Încă un cuplu de la Hollywood se destramă (galerie foto)După 8 ani de căsnicie, divorţează. Încă un cuplu de la Hollywood se destramă (galerie foto)După 8 ani de căsnicie, divorţează. Încă un cuplu de la Hollywood se destramă (galerie foto)

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!