Este cea mai frumoasă femeie din România. Va reprezenta România la Miss World 2017

  • 1963 afişări
04 octombrie 2017

Este cea mai frumoasă femeie din România. Va reprezenta România la Miss World 2017

Galerie foto

Este cea mai frumoasă femeie din România. Va reprezenta Românoa la Miss World 2017Este cea mai frumoasă femeie din România. Va reprezenta Românoa la Miss World 2017Este cea mai frumoasă femeie din România. Va reprezenta Românoa la Miss World 2017Este cea mai frumoasă femeie din România. Va reprezenta Românoa la Miss World 2017

 

În urmă selecţiei naţionale Miss World România 2017, organizată duminică 1 octombrie în Capitală, tânăra maramureşancă Mihaela Boşca a fost desemnată să reprezinte România la competiţia care va avea loc desfăşura în acest an în Sanya – China, celebrând a 67-a ediţie, în perioada 20 octombrie – 18 noiembrie 2017.


Mihaela Boşca are 26 de ani, 1.78 m înălţime, dimensiunile sale sunt 90-61-91. Tânăra este pasionată de de dans, sport, limba latină, skydiving, lectură, karting, înot, ,însă cel mai mult dorindu-şi să se implice în viitor în cât mai multe proiecte de caritate şi voluntariat pe plan naţional şi internaţional.

Ea a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii de Nord din Baia Mare şi studiază în prezent Public Speaking and Confidence. Mihaela vorbeşte fluent limba franceză şi limba engleză. Ca şi planuri de viitor tânăra îşi doreşte o carieră de regizor, visul ei fiind să câştige titlul Miss World 2017 şi datorită acestei notorietăţi să se poată lansa în industria cinematografică.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mihaela bosca , miss
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!