Expoziţia de fluturi vii, perfectă pentru Ziua Copilului

  • 104 afişări
Expoziţia de fluturi vii, perfectă pentru Ziua Copilului

30 mai 2017

Dacă nu ştii unde să sărbătoreşti Ziua Copilului cu cel mic, expoziţia de fluturi vii cu siguranţă îl va captiva şi îi va stârni curiozitatea.

În perioada 28 mai – 4 iunie, Sun Plaza devine cel mai atractiv loc din întreg oraşul, transformându-se într-un adevărat tărâm de divertisment şi voie bună. Printre activităţile preferate ale copiilor va fi, suntem siguri, expoziţia de fluturi vii, care va avea loc între 1 şi 4 iunie, de la 12.00 la 20.00.

Lăsaţi liberi într-un cort special amenajat, zeci de fluturi coloraţi vor putea fi observaţi cum zboară şi cum mănâncă, vor putea fi luaţi în mână, aşezaţi pe haine sau chiar pe năsucuri drăguţe de copii. Curioşii care vor intra în cortul cu pricina, vor primi o mulţime de informaţii interesante despre viaţa fluturilor.

Mai multe detalii pe: https://www.sun-plaza.ro/event/hai-la-joaca-pe-saturate-incepe-saptamana-distractiilor-pentru-copii/ şi pe https://www.facebook.com/events/448269312179226/.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: copil , fluturi , expozitie
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 05 iunie 2017 / 01:31

    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!