Furtuna i-a distrus curtea casei. Diana ex-Simion şi cei doi copii locuiesc în Timişoara

  • 2350 afişări

Furtuna i-a distrus curtea casei. Diana ex-Simion şi cei doi copii locuiesc în Timişoara

19 septembrie 2017

Galerie foto

Furtuna i-a distrus curtea casei. Diana, ex-Simion şi cei doi copii locuiesc în TimişoaraFurtuna i-a distrus curtea casei. Diana, ex-Simion şi cei doi copii locuiesc în TimişoaraFurtuna i-a distrus curtea casei. Diana, ex-Simion şi cei doi copii locuiesc în TimişoaraFurtuna i-a distrus curtea casei. Diana, ex-Simion şi cei doi copii locuiesc în Timişoara


Furtuna agresivă ce s-a napustit duminică seara peste Timişoara a afectat-o şi pe Diana, fosta soţie a lui Răzvan Simion. Femeia şi cei doi copii, Ianca şi Tudor, locuiesc la casă.
 


 Furtuna puternica a facut mai multe victime la Timisoara. Cativa oameni si-au pierdut viata, iar alte zeci de persoane au fost ranite. Din fericire, Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, si cei doi copii, nu au patit nimic. Curtea casei insa e devastata de vant.

Mesele, scaunele, uscatorul de rufe si alte lucruri au fost luate pe sus de vant, iar florile din ghiveci au fost trantite la pamant. Din curte, cam totul s-a distrus. Si magazia de langa casa mai avea putin si era luată pe sus de vant.

Diana a postat un filmulet, pe contul ei de socializare, in care se observa cum magazia se clatina din cauza furtunii puternice.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: diana , furtuna
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!