HISTORY elucidează misterul în noul serial „Un spintecător american la Londra”

  • 175 afişări
HISTORY elucidează misterul în noul serial „Un spintecător american la Londra”

05 septembrie 2017 Alexandra Necsoiu

Doi criminali în serie au şocat opinia publică din Statele Unite ale Americii, respectiv Marea Britanie, prin asasinatele oribile comise în secolul al 19-lea. Pornind de la teoria uluitoare că aceştia ar fi putut fi una şi aceeaşi persoană, noul serial difuzat în exclusivitate de HISTORY®, „Un spintecător american la Londra”, urmăreşte investigaţia lui Jeff Mudgett, stră-strănepotul lui HH Holmes, cunoscut drept primul criminal în serie din SUA. Sezonul 1 va fi transmis în fiecare marţi, de la ora 21:00, începând cu 5 septembrie.

După 20 de ani de căutare a adevărului despre faimoasa sa rudă, Jeff, împreună cu fostul analist CIA Amaryllis Fox, reanalizează cele mai importante dovezi, pentru a elucida unul dintre cele mai semnificative cazuri nerezolvate din istoria criminalisticii. Pentru aceasta, protagoniştii vor apela la tehnologia modernă, ajungând chiar la metode extreme, cum ar fi exhumarea cadavrului lui Holmes.

Se crede că Herman Mudgett, alias HH Holmes, a ucis aproape 200 de oameni în SUA, la sfârşitul secolului XIX-lea. Considerat un escroc, oportunist, dar, în acelaşi timp, şi un geniu, Holmes a construit un hotel în Chicago, supranumit „Castelul Crimei”, unde îşi atrăgea viitoarele victime. Clădirea a fost creată ca o „uzină a morţii”, incluzând o cameră de gazare, o sală pentru disecţii, trape şi chiar un crematoriu, la subsol.

În aproximativ aceeaşi perioadă în care Holmes comitea aceste crime, un asasin răspândea teroarea pe străzile Londrei, omorând cel puţin 5 persoane în cartierul Whitechapel. De fapt, crimele asociate cu Jack Spintecătorul fac parte dintr-o serie mai mare de asasinate frecvente din zona East End, care s-au desfăşurat în 1888, cunoscute drept crimele din Whitechapel. Acestea au avut loc pe străzi înghesuite şi alei întunecate unde trăiau la un loc femei sărace, hoţi şi  golani, într-o mizerie totală. Sute de teorii privind identitatea Spintecătorului au fost generate de-a lungul timpului, însă una pare mai convingătoare decât celelalte, fiind explorată în noul serial HISTORY®.

Un promo al producţiei „Un spintecător american la Londra” poate fi urmărit la acest link:

https://www.youtube.com/watch?v=77XmfXYd8U0&feature=youtu.be

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: londra , american , serial , mister
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!