Imaginea cu Smiley care a devenit virală. Cum s-a pozat artistul

  • 615 afişări
Imaginea cu Smiley care a devenit virală. Cum s-a pozat artistul

07 octombrie 2017

Galerie foto

Imaginea cu Smiley care a devenit virală. Cum s-a pozat artistulImaginea cu Smiley care a devenit virală. Cum s-a pozat artistulImaginea cu Smiley care a devenit virală. Cum s-a pozat artistul
 
Smiley, Pavel Bartoş şi întreaga echipă „Românii au talent” se află în Spania pentru preselecţiile celui de-al optulea sezon al emisiunii de talente.
 
 Pe lângă fotografiile pline de umor pe care le publică alături de Bartoş, Smiley a arătat recent fanilor din mediul virtual şi o imagine care a stârnit o serie de reacţie pe Internet.
Foto: Instagram
Cântăreţul s-a fotografiat în Spania alături de un om al străzii şi a publicat imaginea pe o reţea de socializare. Mesajul pe care acel bărbat l-a scris pe o bucată de carton a atras toate privirile internauţilor: „Vă rog, ajutaţi-mă! Vreau un Ferrari”, este mesajul cerşetorului care l-a amuzat teribil pe Smiley.
 
Echipa „Românii au talent” se află în căutarea unor noi talente, de această dată printre românii plecaţi să muncească în Spania. 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: smiley , ferrari
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!