INTERVIU Burak Ozcivit, din "Dragoste infinită": "Poţi recunoaşte o româncă dintr-o mie"

  • 14952 afişări

INTERVIU Burak Ozcivit, din "Dragoste infinită": "Poţi recunoaşte o româncă dintr-o mie"

20 martie 2017Burak Ozcivit este protagonistul noului serial "Dragoste infinită", care va avea premiera luni, 20 martie, la Kanal D. Cu această ocazie, ne-a oferit un interviu în care, printre altele, îşi exprimă admiraţia pentru femeile din România.
 


- Ce părere ai despre femeile din România?
Este binecunoscut faptul că româncele sunt superbe, că au o frumuseţe aparte şi că poţi recunoaşte o româncă dintr-o mie. Aveţi o ţară superbă şi, din câte am citit şi am văzut pe internet, cu siguranţă nu poţi să te plictiseşti în România, fie că mergi la castelul lui Dracula sau petreci un weekend într-un oraş.
 
- Cum arată, în viziunea ta, femeia ideală?
Pentru mine, femeia ideală este ambiţioasă şi sexy, trebuie să aibă lucruri interesante de spus şi să împărţim aceleaşi valori, aceleaşi credinţe şi idealuri. De asemenea, încrederea este un ingredient de bază într-o relaţie, prin urmare voi petrece o viaţă alături de o femeie pe care să ştiu că mă pot baza. Dacă este amuzantă, nu ai cum să te plictiseşti!
 
- La Kanal D debutează serialul “Dragoste infinită”. Ce înseamnă pentru tine conceptul de dragoste infinită?
Sigur că dragostea poate căpăta foarte multe forme, dar când vine vorba despre dragoste infinită, pot să mă gândesc automat la dragostea faţă de părinţi, care este incomensurabilă. Poţi, de asemenea, să iubeşti omul de lângă tine, să îţi iubeşti prietenii adevăraţi, dar e vorba de moduri de manifestare şi intensitate diferite.
 
- Exista o chimie extraordinară între tine şi Neslihan Atagul, actrita care o intrepretează pe Nihan. Exista o chimie şi dincolo de platoul de filmare?
Ca să îţi poti intra bine în rol, eu, ca actor, trebuie să rezonez cu partenera mea alături de care joc, să existe acea chimie. Daca aş juca doar un rol fără a-l “simţi”, fără a ne transpune total în personaj, telespectatorii ar observa acest lucru. Eu şi Neslihan suntem prieteni şi dincolo de platoul de filmare.
 
- Serialul “Dragoste infinită” a înregistrat audienţe remarcabile după difuzarea primului episod în Turcia. Care este secretul acestui succes?
Într-adevăr, debutul serialului a înregistrat audienţe foarte mari, dar ţin să vă spun că nu numai în Turcia, ci şi în celelalte ţări în care s-a difuzat. Ştiu că în ţările sud americane serialul “Dragoste infinită” a avut audienţe mai mari decât producţiile lor proprii, telenovelele. Îi invit pe telespectatorii români să urmarească un serial despre ceea ce înseamnă să iubeşti şi, mai ales, să lupţi pentru femeia iubită pentru a o cuceri.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: interviu , burak ozcivit
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!