INTERVIU Cristina Dorobanţu, de la „Bravo, ai stil! Panorama”: "Ultimul ban de pe card l-am cheltuit pe o geantă"

  • 1002 afişări

INTERVIU Cristina Dorobanţu, de la „Bravo, ai stil! Panorama”: "Ultimul ban de pe card l-am cheltuit pe o geantă"

20 aprilie 2017


Cristina Mihaela Dorobanţu s-a remarcat în calitate de  finalistă la emisiunea-concurs "Bravo, ai stil!", pentru ca acum să primească rolul de moderatoare la aceeaşi televiziune. Prezentatoarea „Bravo, ai stil! Panorama” ne-a răspuns câtorva întrebări despre stil, pasiunea pentru modă şi carieră.

- Ce înseamnă pentru tine să fii moderatoarea unei emisiuni la Kanal D?
Să fiu moderatoare la “Bravo, ai stil! Panorama” e un lucru extraordinar, împlinirea unui vis. Mulţumesc Kanal D pentru că mi-a dat şansa să fac parte dintr-un asemenea proiect! Mulţumesc că am fost chemată la castingul emisiunii “Bravo, ai stil! Panorama”. Când ţi se pune în faţă un astfel de proiect şi treci de casting, nu îţi rămâne decât să dai tot ceea ce ai mai bun pentru ca lucrurile să iasă aşa cum trebuie.
 
- Când participai la “Bravo, ai stil!” în calitate de concurentă îţi imaginai că vei ajunge în această ipostază?
Am sperat că o să câştig “Bravo, ai stil!” şi visam la o carieră în televiziune. Iată că viaţa mi-a oferit o şansă uriaşă şi nu îmi rămâne decât să profit de ea. Sunt conştientă că am foarte multe de învăţat, mă aflu la început de drum. Sunt acum ca un “burete”, care absoarbe informaţie.
 
- Cum a influenţat participarea la “Bravo, ai stil!” garderoba şi stilul tău vestimentar?
Nu ştiu dacă a influenţat în vreun fel… Eu consider că sunt la fel ca şi înainte de “Bravo, ai stil!”.  Am rămas fidelă stilului meu vestimentar, casual elegant. Doar că, într-adevăr, în momentul competiţiei, a trebuit să diversific foarte mult.  Achiziţionam multe obiecte vestimentare şi înainte de emisiune.


 
- Deşi ai un master în Drept, ai dezvoltat o pasiune pentru televiziune. Care sunt planurile tale de viitor?
Eu mi-am dorit să renunţ în anul II de facultate la Drept. Mă obligase mama să dau la Drept – eu voiam să fac Jurnalism – dar m-am gândit să finalizez totuşsi studiile începute. În acest moment îmi doresc să acumulez cât mai multă informaţie, să învăţ, să evoluez. Le mulţumesc telespectatorilor care urmăresc zilnic, de luni până vineri, de la 10:30, <Bravo, ai stil! Panorama>, pentru ei îmi doresc să fiu tot mai bună în ceea ce fac.

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

 
- Care sunt designerii tai favoriţi din România şi din lumea modei internaţionale?
Îmi place Irina Cristescu, prietena mea, cea care mi-a desenat rochia pentru gala din finală. Mai mult decât ea, pentru mine , nu poate fi altcineva, pentru că ea a fost sprijinul meu, teoretic, pe parcursul competiţiei. Din afara ţării, îmi place Dior.
 
- Care este cel mai scump obiect din garderoba ta şi pentru ce piesa vestimentară ţi-ai cheltui şi ultimul ban de pe card?
Ultimul ban de pe card l-am cheltuit pentru o geantă. Nu am multe haine scumpe… Cred că un sacou este cel mai scump. Şi o geantă! Sacoul despre care vorbesc este o piesa vintage Chanel şi am dat vreo 1.800 de euro pe el. Ar fi costat mult mai mult. Gentuţa este aceea despre care am mai povestit. Au plecat ai mei în vacanţă în Italia şi mi-au lăsat vreo 1.300 de euro, iar eu eram aşa de distrată încaât am dat pe acea geanta vreo 1.100 de euro şi apoi a trebuit să mănânc la mătuşa mea .

- Dacă ar fi să faci schimb de garderobă cu o persoană din industria modei, care ar fi aceea şi de ce?
Aş face schimb cu Raluca Bădulescu, pentru că şi mie îmi place stilul cu bling-bling-uri  Din afară, mi-ar plăcea să fac schimb cu modelul Gigi Hadid.
 
- Cel mai bun sfat primit de la o femeie, în materie de stil, care a fost?
Nu a fost de la o femeie, a fost de la Maurice. Şi nu este un sfat, este un citat: “ Luxul este simplu”.
 
- Dacă ar fi să te întorci în perioada adolescenţei, cum ai defini stilul pe care îl aveai şi ce ţi-ai reproşa cu privire la ţinutele pe care le adoptai?
În adolescenţă mă îmbrăcam tot sport elegant, însă nu am ce să îmi reproşez, pentru că nu era nimic “dezastruos” în ţinuta mea. De mică am fost pasionată de modă, de ceea ce se purta. Însă, la momentul respectiv, în adolescentă, lucrurile stăteau  mai “dubios”, în sensul că alunecam spre kitsch, dar aşa se purta atunci…
 
- Numeşte un lucru care te defineşte şi care i-ar surprinde pe cei din jur.
Nu cred că i-ar mai surprinde nimic la mine. Un cuvânt care mă defineşte cel mai bine este ambiţia. Sunt ambiţioasă.  Pe mulţi i-ar surprinde să vadă că sunt miloasă. Empatizez cu persoanele aflate în suferinţă.
 
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cristina dorobantu , stil
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!