Jojo şi Paul Ipate au devenit părinţii unei fetiţe de nota 10

  • 1023 afişări

Jojo şi Paul Ipate au devenit părinţii unei fetiţe de nota 10

10 ianuarie 2017


Actorii Jojo Cătălina Grama şi Paul Ipate au devenit în această dimineaţă, pe 10 ianuarie, părinţii unei fetiţe perfect sănătoase.Zora Maria Ipate are 3,150 kg şi 48 de cm, iar medicul Cătălin Haiduc le-a spus părinţilor că fetiţa lor merită chiar 10 cu felicitări. “Zanuta noastra a venit pe lume! Zora e delicata ca Degetica si cuminte asa cum numai pruncii din povesti sunt. Eu si Paul ne simtim binecuvantati si fericiti ca totul a fost bine si lin si ca ne putem strange in sfarsit in brate minunea de fetita. Le multumim din toata inima tuturor celor ce ne-au fost alaturi in acest moment plin de emotie.”, a declarat fericita mămică.

Jojo se consideră cea mai fericită mămică din lume acum ca o are şi pe Zora, iar acasă o aşteaptă Achim, fiul ei de 5 ani şi jumătate: “Iubesc si sunt iubita asa cum nu am mai fost vreodata si am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim si pe Zora.:)”, marturiseste actrita privindu-si fetita cum “doarme linistita cu obrajorii ei de petale”, asa cum descrie pe blogul personal, www.catalinagrama.com. Actrita promite detalii în zilele următoare pe blog şi pe canalul său de social media.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: jojo , a nascut
Comentarii / 1
  • Oportunitate exclusiva: bani la domiciliu. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!