Julie Mayaya & Friends concertează într-o formulă unică în „Live Session la The Jack's Piano Bar”

  • 30 afişări
09 octombrie 2017
Julie Mayaya & Friends concertează într-o formulă unică în „Live Session la The Jack's Piano Bar”

Cea mai exotică voce a României, Julie Mayaya, le pregăteşte fanilor săi o surpriză marţi, pe 10 octombrie, de la ora 23:00, la Jack`s. Artista va susţine un concert cu un concept special, care îi pune în valoare nu numai calităţile vocale, dar şi personalitatea veselă şi plină de spontaneitate. „Live Session la The Jack's Piano Bar” (George Enescu, 10, Bucureşti) cu „Julie Mayaya & Friends” înseamnă în primul rând o atmosferă relaxată, o seară petrecută ca între prieteni, cu muzică bună, distracţie şi nu în ultimul rând improvizaţie şi creativitate. După cum spune artista, proiectul îşi propune să reunească instrumentişti şi solişti într-o „altfel” de apariţie în faţa publicului, cu un playlist care va conţine atât melodii celebre, cât şi cântece din repertorii proprii, dar şi cu momente şi piese create pe loc, totul pornind de la formula de bază: Julie Mayaya & Bandul (chitară, chitară bas, clapă, percuţie).

Am pornit de la ideea unui Jam Session în care se reunesc prieteni din industria muzicală românească, mai ales pentru că ador acest concept care, din păcate, nu are suficient de multă notorietate în România. Am doi prieteni foarte buni, bulgari, care facilitează astfel de evenimente în localul lor din Bucureşti. Eu îi vizitez de mai bine de 10 ani şi facem sesiuni într-un cadru foarte restrâns. Şi pentru că de fiecare dată ne distrăm foarte mult, ne-am gândit că ar fi minunat să se bucure cât mai mulţi oameni de astfel de seri, alături de noi”, declară Julie, entuziasmată de acest proiect.

Artista se bucură şi de susţinerea colegilor din branşă, dar şi a prietenilor. „Sunt convinsă că acest tip de interpretare live va avea un impact foarte bun, am primit deja feedback-uri pozitive atât de la colegii de breaslă, cărora le-am povestit despre Julie Mayaya & Friends, dar şi din partea prietenilor, care abia aşteaptă să avem primul eveniment", adaugă artista, care îşi doreşte să abordeze, pe lângă concertele cu structură clasică, şi o latură inedită, care îi permite să se „joace” şi mai mult pe scenă.

 

Julie Mayaya Nzal A Nka s-a născut pe 17 februarie 1986 la Iaşi şi a devenit cunoscută datorită participării la emisiunea „Vocea României”, unde a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune ale juraţilor cu piesa „Hurt” a Christinei Aguilera. L-a ales pe Horia Brenciu şi a făcut o ţară întreagă să se îndrăgostească de vocea ei, foarte asemănătoare cu cea a Tinei Turner, pe ritmuri de jazz şi soul, câştigând astfel binecunoscutul concurs. După „Vocea României”, Julie Mayaya a cântat alături de antrenorul său în numeroase concerte din ţară. În 2013, cei doi au lansat împreună piesa „Kiss on My Lips”, care a stat multe

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: concert , live , bar , julie mayaya
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!