Laura Cosoi, adevăratul motiv pentru care s-a despărţit de Smiley

  • 85327 afişări
Laura Cosoi, adevăratul motiv pentru care s-a despărţit de Smiley

19 martie 2017

Laura Cosoi şi Smiley au format un cuplu până în iunie 2012, când au pus capăt relaţiei lor.

După ani, frumoasa Laura a clarificat motivul despărţirii, într-un interviu acordat revistei Tango.

Întrebată dacă a avut vreodată senzaţia că a fost în umbra lui Smiley, Laura Cosoi a răspuns: "N-ai cum să fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Dacă aş fi început relaţia cu el acum, erau cu totul alte poveşti. Când am început noi relaţia, eu eram actriţă, dansam, iar el era un cântăreţ din trupa Simplu, să nu uităm asta. Acum şapte ani, nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relaţie.
 

Galerie foto

vezi galeria 20 foto
 
 
Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt. Repet, nu era situaţia de acum. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit şi merită asta. În momentul în care ne-am despărţit, am simţit că m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simţit că mi s-a luat un văl de pe faţă, au început să funcţioneze lucrurile pentru mine aşa cum îmi doream, întru totul. Eu când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simţit că sunt în umbră lui nicio secundă, dar am simţit că m-am deblocat după ce ne-am despărţit."

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: laura cosoi , smiley
Comentarii / 7
  • http://www.notarieftincluj.com/

  • Oferta super: lucru part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet.

    Cereti acum detalii la adresa de email: drept.la.zi@gmail.com

  • nu comentez pacat se intelegeau asa de bine impreuna

  • Gaita: Esti un taran prost si retardat!

  • Asa, si...pana la urma care este acel motiv? Titlu din burta, articol de doi lei. Vechi.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!