Loredana s-a întâlnit cu Dalai Lama. “Mi-a dat o misiune"

  • 2324 afişări
Loredana s-a întâlnit cu Dalai Lama. “Mi-a dat o misiune"

06 iunie 2017


Loredana Groza s-a întâlnit, în Tibet, cu liderul spiritual Dalai Lama. Ea a mărturisit că a primit şi o misiune specială.
 


”Mi-am dorit mult să-l întâlnesc pe Dalai Lama. Voiam să-i spun că-l iubesc şi voiam să simtă că dragostea mea vine din ceea ce am învăţat de la EL. Să-i dăruiesc puţin din ceea ce, cu ajutorul lui, am învăţat să primesc de la oamenii buni care inspiră şi mă însoţesc în viaţă şi pe scenă. «Iubirea şi compasiunea sunt necesităţi, nu un lux. Fără ele, umanitatea nu poate supravieţui». Zilele trecute, când l-am întâlnit, mi-a dat o misiune şi voi face tot ce ţine de mine pentru ca Dalai Lama să vină în România”,  le-a mărturisit Loredana Groza prietenilor ei virtuali. Ea se află, în această perioadă, într-o călătorie spirituală în India şi Tibet.

Galerie foto

vezi galeria 8 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: loredana , dalai lama
Comentarii / 3
  • Va oferim lucru part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: ioanastefaniasardaru@gmail.com

  • L-a intalnit pe Dalai Lama in Tibet? Pe bune?!

  • dalai lama ca sa taca

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!