Mesajul Andreei Marin despre noua sa idilă: „Sunt cea mai „descurcăreaţă” femeie, liberă fără limite...”

  • 1822 afişări
14 septembrie 2017

Mesajul Andreei Marin despre noua sa idilă: „Sunt cea mai „descurcăreaţă” femeie, liberă fără limite...”


Andreea Marin nu a stat prea mult pe gânduri şi a reacţionat imediat după ce s-a insinuat că ar fi avut o relaţie amoroasă cu omul de afaceri Marcel Toader.    
 

Diva a publicat un mesaj amplu pe o reţea de socializare un mesaj amplu în care îşi explică sentimentele în faţa fanilor săi din mediul virtual. „Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relaţie pe săptămâna, azi aici, mâine pe un alt continent, azi cu omul negru, mâine cu cel alb, mărimea buzunarului doar rămâne aceeaşi - musai "un afacerist bogat"! În fanteziile celor ce nu pot dormi , căci nu au linişte decât - măcar imaginar - în patul meu, sunt cea mai "descurcăreaţă " femeie, liberă fără limite, căzând mereu în picioare. De arătat cu degetul, însă, căci aşa da bine, ştim, nu ştim despre ce vorbim. Adevărul e dezamăgitor, din păcate.

Nu e nici străin, nici african, nu îl găseşti nici de mâna cu mine pe la sala de sport, nici brunet, nici divorţat, nici cu doi copii... toate previziunile, chiar făcute cu bunăvoinţa şi urări de bine, nu fac faţă realităţii. Această e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet şi-n strălucirea de pe chip, am învăţat o lecţie, discreţia, mai bună decât naivitatea mărturisilor deschise, din păcate. Va veni ziua când mă veţi vedea, fireşte, de mâna cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atât. Viaţă te învaţă”, a scris Andreea pe Instagram.

Galerie foto

vezi galeria 12 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea marin , mesaj
Comentarii / 2
  • scapa cititorii ca mine de articole fara sens si de "stiri" foarte importante pe tema diverselor usuratice cu pretentii de "doamne".Desi "priceperea"e direct proportionala cu "iQ-ul",sper sa ai suficient,minimum macar,ca sa pricepi ca ce-i prea mult strica.Invata o meserie clara ca rinjitul prin poze si autolaude au totusi o limita.

  • reply Vai de tine soro... 14 septembrie 2017 / 04:06

    Nu esti "descurcareata" si nici "libera".Esti doar o alta muiere usoara,innebunita dupa atentie si care se lauda singura in lipsa de alte preocupari.Citesti prea mult Sandra Brown si vezi filmulete de duzina facute dupa cartile astea fantastico-umoristice.Aveam eleve la scoala care citeau innebunite astfel de carti si le vedeai impopotonate dupa cum intelegeu ele din cartile astea,asa faci si tu duduie lamentabila.Oriunde deschid un site romanesc sa vad stirile de acasa,dau de articole despre tine,raduleasca,udrea,vad ca au lasat-o mai moale cu alina descreierata,topirlanca aia de raluca nu stiu cum,si alte "vedete" botoxate,dezlinate s.a.m.d.Inteleg ca cititori ca mine nu au scapare pe internet,vor nu vor,vor da de articole despre femei usoare si atunci au o optiune:sa citeasca,sau sa nu citeasca articolele respective.La tine duduie cu minte scurta,paternul e acelasi.Te ridici singura in slavi si iti faci singura portretul unei maici,desi in spatele rinjetului ala fals se ascunde ceva foarte urit si rau.Iti place atentia prea mult,sau ca sa faci ceva bani,ai nevoie de aceasta atentie.Ce-ar fi sa incerci sa inveti ceva din care sa-ti poti cistiga existenta.Vindutul pe internet,reclame la smacuri si pozat pe masini,aratat cracii si degetele alea urite de la picioare,etc,toate astea nu te vor tine in "afaceri" la infinit si daca te angajezi si tu undeva,discret,ca tot iti place sa te lauzi cu discretia a carei definitie nu o stii,poate asa…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!