Mesajul emoţionant al fostei soţii a lui Andrei Gheorghe: “Iubitul meu...”

  • 2470 afişări
20 martie 2018

Mesajul emoţionant al fostei soţii a lui Andrei Gheorghe: “Iubitul meu...”

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

 

Deşi în 204 au divorţat, Petruţa Gheorghe şi Andrei Gheorghe au rămas însă apropiaţi sufleteşte, iar mesajul pe care aceasta l-a postat pe Facebook, în urmă cu puţin timp, dovedeşte relaţia specială pe care au avut-o.

“Iubitul  meu care nu mai eşti aici... Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar... aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a scris Petruţa Gheorghe pe pagina de Facebook a fostului ei soţ, unde mesajele celor care l-au iubit şi cunoscut curg fără încetare.
Petruţa Gheorghe are trei copii, dintr-o relaţie anterioară, pe Maria (19 ani), Katarina (17 ani) şi Maximilian (16 ani), pe care Andrei i-a iubit ca pe copiii lui de sânge. Nu a făcut nici o diferenţă între aceştia şi fiica lui, Anastasia (24 de ani), pe care i-a dăruit-o Maria, iubita sa din studenţie, de care s-a separat în 2007.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fosta sotie , andrei gheorghe
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!