Mesajul lui Tudor Chirilă, după ce eleva lui Smiley a câştigat Vocea României

  • 6356 afişări
18 decembrie 2017


Mesajul lui Tudor Chirilă, după ce eleva lui Smiley a câştigat Vocea României

Galerie foto

vezi galeria 4 foto


Al şaptelea sezon "Vocea României" a marcat o premieră o dată cu desemnarea Anei Munteanu, eleva lui Smiley, drept mare căştigătoare a trofeului şi marele premiu de 100.000 de euro. Acesta este primul sezon de când e Tudor Chirilă antrenor, în care nu câştigă un elev de-al său.
 


Chiar şi aşa, a ajuns în finală cu Meriam Jane, dar voturile celor de acasă au trecut în tabăra lui Smiley.

Chiar dacă în emisiune sunt rivali, Tudor şi Smiley şi-au strâns mâna la sfârşit şi s-au fotografiat împreună. Mai mult, liderul trupei Vama a ţinut să-i felicite, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, atât pe rivalul său, dar şi pe finaliste şi pe toţi concurenţii din echipa lui.

"Vezi, vecine, ce se întampla când te muţi lângă mine? Ti-am zis că se ia! Bravo, Smiley! Felicitari, Ana, ai fost minunată! Jane, ai fost senzatională! Îţi mulţumesc pentru zilele astea superbe şi pentru tot ce am învăţat de la tine! Mulţumesc publicului nostru care a gândit liber! Şi mai vreau sa le multumesc tuturor concurenţilor mei pentru un sezon bestial de #vocearomaniei. Big thanks, Ştefan, Laurenţiu, Maria, Lidia, Daria, Răzvan, Amedeo, Teodora, Ioana, Oana, Bianca, Axenia, Raluca, Stelian", a scris Tudor Chirilă după încheierea sezonului şapte "Vocea României".
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tudor chirila , smiley
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!