Motivul pentru care Angelina Jolie a anulat divorţul de Brad Pitt!

  • 8912 afişări
10 august 2017

Motivul pentru care Angelina Jolie a anulat divorţul de Brad Pitt!


Us Weekly citează mai multe surse care susţin că Angelina şi Brad, care s-au despărţit în septembrie 2016, nu au mai înaintat cu procedurile de divorţ.
 


Angelina Jolie ar fi blocat divorţul, după ce Brad Pitt a renunţat la alcool, într-un efort de a o recâştiga, susţin prieteni apropiaţi celor doi, potrivit Us Weekly, scrie Daily Mail.


Us Weekly citează mai multe surse care susţin că Angelina şi Brad, care s-au despărţit în septembrie 2016, nu au mai înaintat cu procedurile de divorţ.

"Nu au mai făcut nimic în această privinţă în ultimele şapte luni şi nimeni nu crede că se va mai întâmpla ceva" a declarat una dintre surse publicaţiei. Motivul: Brad a renunţat la alcool.

Un prieten al lui Jolie a spus pentru Us Weekly că angajamentul pe care Brad şi l-a luat, de a se reabilita, a atins o coardă sensibilă, actriţa gândindu-se foarte serios să anuleze divorţul. Acesta a adăugat că Brad face tot posibilul pentru a o recuceri. Iar renunţarea la alcool era cel mai important lucru pentru ea.

"Toată lumea crede că cei doi se vor împăca. Nu va fi o surpriză dacă vor anula divorţul".

Într-un interviu pentru GQ, Brad Pitt, 53 ani, spunea că a mers la dezalcoolizare, iar acum bea suc de merişoare şi apă minerală. A recunoscut public în mai că are o problemă cu alcoolul şi că mai are multe de învăţat pentru a fi un părinte model. De asemenea, actorul a mărturisit că a mers la terapie şi s-a întors către artă pentru a se vindeca. Acesta este testat săptămânal de către un consilier pentru a vedea dacă a consumat alcool.

Galerie foto

Albumul de nuntă al Angelinei şi al lui Brad PittAlbumul de nuntă al Angelinei şi al lui Brad PittAlbumul de nuntă al Angelinei şi al lui Brad PittAlbumul de nuntă al Angelinei şi al lui Brad Pitt
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie , brad pitt
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!