Motivul pentru care se cere anularea nunţii dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry: "Este cea mai mare greşeală din istorie"

  • 13793 afişări
18 mai 2018


Motivul pentru care se cere anularea nunţii dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry: "Este cea mai mare greşeală din istorie"

Galerie foto

vezi galeria 8 foto

 

Thomas Markle Jr, fratele viitoarei membre a casei regale, tocmai a trimis o scrisoare deschisă Prinţului Harry prin care îl atenţionează pe acesta să anuleze evenimentul.
 


“Nu este prea târziu, aceasta este cea mai mare greşeală din istoria nunţilor regale. O să transforme totul într-o glumă şi îşi va bate joc de familia regală” sunt cuvintele fratelui biologic al actriţei.

"Meghan Markle nu este femeia potrivită pentru tine. Pe măsură ce timpul trece vă veţi da seama singur de ce trebuie anulată ceremonia. Sunt confuz şi nu înţeleg de ce tu nu vezi adevărata Meghan pe care o vede toată lumea care o cunoaşte. Încercarea ei disperată de a juca rolul de prinţesa este doar o tentativă de a-şi pune la adăpost viitorul ei de actriţă de categoria C de la Hollywood”, i-a mai scris fratele lui Meghan, prinţului Harry în scrisoare.

“Ce fel de femeie porneşte în cariera aducându-l pe tatăl ei în pragul falimentului iar apoi îl abandonează sărac lipit în Mexic? Atunci când a putut să-l ajute pe tatăl nostru s-a făcut ca el nici nu a existat vreodată. Este evident că i s-a urcat faima la cap”, a mai adăugat el în scrisoarea făcută publică de o revistă britanică.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nunta , meghan markle
Comentarii / 2
  • nu m-a interesat nici cand a fost vorba de printul william si printesa kate! daramite! de printul harry si printesa meghan! oricum aia este o tuta! nu are ea fata de casa regala! e o tarfa! prostituata! nu a fost destinata sa devina regina! kate poate! dar asta in nici un caz!

  • oricum pe mine ma doare fix in pula! de casa regala! de regine si de regi! ii intereseaza poate pe ei! doar asa! cei care privesc la televizor sau chiar pe calculator! doar se uita! ca inteleg ceva! din evenimentul asta! conteaza mai putin!

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!