Nicole Kidman îşi doreşte să devina mamă la 49 de ani. „Încă mai am o speranţă"

  • 1286 afişări
 Nicole Kidman îşi doreşte să devina mamă la 49 de ani. „Încă mai am o speranţă"

10 ianuarie 2017


Actriţa a mai avut câteva încercari eşuate de a ramâne însărcinată, dar anul acesta spera sa reuşească să-şi îndeplinească dorinţa.
 Nicole Kidman are deja patru copii, dintre care doi sunt biologici şi doi sunt adoptaţi.

„După toate lucrurile care s-au întâmplat în viaţa mea, să fiu mamă a fost singurul lucru care a schimbat totul în bine”, a spus Nicole, potrivit Daily Mail.

Nicole Kidman a adoptat doi copii, pe Isabella (25 de ani) ?i Connor (21 de ani), atunci când era casatorita cu Tom Cruise. Apoi, când s-a casatorit cu Keith Urban, cântareţul de muzica country, a reuşit sa dea naştere unei fetiţe, Sunday Rose (8 ani). Ultimul copil este Faith (5 ani) care a venit pe lume mulţumită unei mame surogat.

„Înca mai am o speranţă ca anul acesta se va întâmpla ceva cu mine. Keith şi eu ne-am dori să avem mai mulţi copii. Bunica mea a născut-o pe mama mea la vârsta de 49 de ani. Aş fi mai mult decât fericita şi l-aş aştepta cu braţele deschise”, a mărturisit Nicole.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicole kidman , mama
Comentarii / 1
  • Oportunitate completa: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!