O lună până la concertul Kings Of Leon

  • 42 afişări
O lună până la concertul Kings Of Leon

16 mai 2017 Alexandra Necsoiu

Peste o lună, americanii de la Kings Of Leon sosesc la Bucureşti pentru primul lor concert din România. Porţile stadionului se deschid la ora 17.30, iar programul serii începe cu LP live. Pregătirile au intrat în linie dreaptă. Cu un buget de producţie de 450 000 EUR, megashowul de pe 17 iunie are în spate o armată de oameni şi o logistică de proporţii.

Probabil cel mai scump concert al verii de la Bucureşti, Kings Of Leon este un eveniment care atrage spectatori atât din România, cât şi din ţările învecinate. Biletele se cumpără din Bulgaria, Republica Moldova, Turcia, şi nu numai. Locurile la Golden Ring se apropie rapid de epuizare.

Scena de la Arena Naţională va avea o dimensiune de 480 mp. Echipamentele cu care trupa călătoreşte în turneu ajung la Bucureşti încărcate în 20 de tiruri.

Americanii vin cu o echipă tehnică de aproape 100 de oameni, care vor fi asistaţi la nivel local de un staff de peste 600 de persoane (securitate, producţie, catering, baruri, intrări). Amenjarea începe cu o săptămână înainte. Gazonul stadionului va fi protejat cu porta-floor, iar eventualele porţiuni afectate vor fi înlocuite imediat după eveniment.

Persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor au acces gratuit la concert, în limita locurilor disponibile, trimiţând o cerere scrisă (însoţită de toate documentele doveditoare) la adresa: info@concertnationalarena.ro până pe data de 01.06.2017

În Bucureşti, în Promenada Mall Floreasca, fanii Kings Of Leon au acum la dispoziţie, până pe 17 iunie inclusiv, un pop-up store de unde îşi pot cumpăra bilete la concertul din Bucureşti, tricouri, insigne, postere, toate inscriptionate #KingsOfLeon.

Despre Alive:

Alive a luat naştere din aceeaşi echipă care a creat şi promovat scena muzicii electronice în România: The Mission. Dragostea pentru muzică şi diversitate au fost bazele pentru Alive, un brand care se poarte mândri azi cu o echipă ce însumează 16 ani de experienţă în organizarea showurilor de amploare, peste 200 de evenimente (concerte / festivaluri / evenimente corporate) şi reprezentaţii cu nume precum Morcheeba, Moby, Gorillaz, The Chemical Brothers,  Parov Stelar, Télépopmusik, Booka Shade, Fatboy Slim, Placebo, Jamie Woon, Jessie Ware, Rixton, Peter Bjorn, John, Sono sau Buena Vista Social Club.

 

BILETE LA KINGS OF LEON PE ARENA NAŢIONALĂ

 

⚪ BILETE ONLINE - www.bilete.ro şi BILETE ÎN REŢEAUA Bilete.ro

- Prin comandă la www.bilete.ro ( livrare la domiciliu prin curierat ).

- Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos, în oficiile Poştei Române şi în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviţei, nr. 143, parter.

 Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din reţeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul ţării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

 INFO BILETE: +40. 21.311.93.23

  • Categoria 1: 230 RON
  • Categoria 2: 180 RON
  • Categoria 3: 160 RON
  • Categoria 4: Sold Out
  • Categoria 5: 95 RON
  • Golden: 285 RON
  • Gazon: 190 RON
  • VIP: 500 RON

www.alive-romania.ro

https://www.facebook.com/ALiveromania/

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: concert , bucuresti , kings of leon
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!