Oscar 2018 De ce nu au participat Jennifer Aniston şi Angelina Jolie la Oscaruri

  • 1801 afişări
05 martie 2018

Oscar 2018 De ce nu au participat Jennifer Aniston şi Angelina Jolie la Oscaruri

Galerie foto

vezi galeria 4 foto


Oscar 2018 Dacă ziarele mondene preziceau că Jennifer Aniston şi Brad Pitt îşi vor face apariţia, la premiile Oscar 2018, ca un cuplu, ei bine acest lucru nu s-a întâmplat.
 

Foto: Hepta


Din nefericire pentru fani, printre marii absenţi la premiile Oscar 2018 s-au numărat Jennifer Aniston, Angelina Jolie şi Brad Pitt. Ziarele speculeză că aceştia nu au dorit să se întâlnească unul cu celălalt pe covorul roşu în cea mai importantă noapte a cinematografie, astfel că au rămas, toţi, acasă.

Cel mai probabil însă, Aniston nu a apărut la Oscaruri pentru că nu a fost invitată să prezinte şi nici nu a avut vreo nominalizare. În plus, aceasta a evitat ceremonia ştiind că toţi ochii vor fi asupra ei în urma recentului ei anunţ cu divorţul de Justin Theroux.

Nu se ştie ce a făcut Jennifer în seara ceremoniei, dar postările ei pe social media s-au redus cu selfie-uri ale sale, alături de comentarii de genul: "Astăzi este ziua mea şi este superbă" sau "Trăieşte. Râzi. Iubeşte".

Pe de altă parte, filmul Angelinei Jolie, "First They Killed My Father" a fost propunere pentru categoria "cel mai bun film străin", însă nu a primit nicio nominalizare. Angelina Jolie a apărut pe genericul peliculei în calitate de regizor, producător şi co-scenarist.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!