Robert Toma, un artist cu magie

  • 21 afişări
13 septembrie 2017 Alexandra Necsoiu
Robert Toma, un artist cu magie

Puţini sunt cei care ştiu că tânărul cântăreţ şi compozitor Robert Toma este pasionat de magie, pasiune dublată şi de abilitatea de a pune în scenă tot soiul de iluzii.

Robert povesteşte că e atras de magie din liceu, iar în şcoală a avut ocazia să exerseze şi să se joace cu diverse numere împreună cu colegul său de clasă, Verdini.

„Acum el este unul dintre cei mai cunoscuţi magicieni din ţară. Mi-am dat seama imediat că magia e o formă de artă extrem de interesantă şi am început să studiez numerele de magie. Ca artist cred că ai nevoie să te exprimi şi sunt atâtea forme prin care poţi să faci asta, iar pentru mine magia era una dintre ele. Din showurile de magie mă întreţineam şi în paralel compuneam muzică, pentru că muzica este marea mea dragoste”, mărturiseşte Robert.

Artistul recunoaşte că are în plan folosirea numerelor de magie pentru un show la care lucrează intens, mai ales că vrea să le ofere celor care vin să-I asculte muzică un spectacol total.

„De ceva timp gândesc un show în care să vezi mai mult decât un artist care urcă pe scenă şi îşi cântă melodiile. Vreau ca oamenii să vină la showurile mele şi să vadă un spectacol diferit, ceva ce nu vezi în fiecare zi. Aşa că la concertele mele este foarte posibil să vedeţi iluzii, o să îmbin magia cu muzica.”

Robert Toma a lansat de curând piesa „Până vom îmbătrâni”, o piesă sensibilă, inspirată chiar din viaţa sa.

„Metaforic vorbind melodia este inspirată din experienţa mea. Metaforic vorbind este probabil experienţa multora: este despre cum e să iubeşti pe cineva crezând că o să fie toată viaţa lângă tine, apoi să ajungeţi să nu vă mai vorbiţi, ca doi străini ce parcă s-au cunoscut în altă viaţă. Refrenul piesei are trei ani şi ceva, însă abia acum am reuşit să-l fac auzit”, mai spune Robert.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

„Până vom îmbătrâni” este prima piesă lansată de Robert Toma împreună cu Global Records şi reprezintă pentru el o dorinţă împlinită.

„Piesa aceasta punctează un nou capitol în viaţa mea de artist, Global Records alăturându-se visului meu început acum ceva ani de zile împreună cu DeMogaMusic.”

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, Karmen, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.

Piesa aici: https://www.youtube.com/watch?v=Up2iqvY30Qo

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: artist , magie , robert toma
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!