Selena Gomez a dat "unfollow" prietenilor pe Instagram! Cine sunt singurele persoane pe care le mai urmăreşte

  • 557 afişări

Selena Gomez a dat "unfollow" prietenilor pe Instagram! Cine sunt singurele persoane pe care le mai urmăreşte

10 ianuarie 2018

Galerie foto

Selena Gomez a dat "unfollow" prietenilor pe Instagram! Cine sunt singurele persoane pe care le mai urmăreşteSelena Gomez a dat "unfollow" prietenilor pe Instagram! Cine sunt singurele persoane pe care le mai urmăreşteSelena Gomez a dat "unfollow" prietenilor pe Instagram! Cine sunt singurele persoane pe care le mai urmăreşteSelena Gomez a dat "unfollow" prietenilor pe Instagram! Cine sunt singurele persoane pe care le mai urmăreşte


Selena Gomez a dat "unfollow" la peste 300 de persoane.


Selena Gomez şi-a făcut curăţenie în lista de prieteni de pe Instagram şi a renunţat să mai urmăreasca peste 300 de conturi. Taylor Swift se numără încă printre norocoşi, în timp ce Demi Lovato a fost exclusă din acest "grup select".  

În plus, vedeta şi-a înlocuit poza de profil cu o imagine în care apare mama sa, Mandy Teefey.

Pe lângă Taylor Swift, Selena Gomez i-a păstrat în lista de prieteni pe Justin Tranter, Julia Tranter, Julia Michaels, Amy Schumer, Jessica Alba, Nicolas Ghesquiere, Kate Young şi Francia Raisa, prietena care i-a donat un rinichi.

Vedeta de 25 de ani continuă să urmărească şi câteva branduri celebre, printre care se numără Puma, Coach, Pantene şi Louis Vuitton.

Conform publicaţiei Elle, decizia Selenei Gomez face parte dintr-o strategie de brand.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: selena gomez , instagram
Comentarii / 1
  • Oferim urgent munca acasa indata: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!