Trei lucruri pe care nu le ştiaţi despre The Temper Trap

  • 58 afişări
Trei lucruri pe care nu le ştiaţi despre The Temper Trap

16 februarie 2017 Alexandra Necsoiu

Trupa The Temper Trap, unul dintre cel mai bune produse muzicale ale Australiei, se pregăteşte pentru concertul de la Bucureşti, de săptămâna viitoare. Dougy Mandagi, Jonathon Aherne, Toby Dundas şi Joseph Greer fac sold-out după sold-out: showurile din Porto şi Paris se desfăşoară cu casa închisă. Australienii le dau întâlnire fanilor români la Fratelli, marţi, pe 21 februarie. Organizator: Pure Indie Entertainment.

Trei lucruri pe care nu le ştiaţi despre The Temper Trap:

·         Piesa “Sweet Disposition”, cel mai cunoscut hit al lor, a făcut atâtea valuri încât a fost inclusă pe coloana sonoră a filmelor 500 Days of Summer, Big Brother, The Good Wife şi Skins, şi în peste 25 de spoturi publicitare. Deşi un produs australian, piesa a avut, surprinzător, cel mai mare succes în UK şi Irlanda. Solistul Dougy Mandagi spune nu e nici pe departe piesa sa preferată de pe album.

·         Taylor Swift le-a cerut versurile de „Sweet Disposition” scrise de mână, ca să-i dovedească negru pe alb prietenului său de-atunci, Harry Styles de la One Direction că şi le-a tatuat greşit pe mână. Taylor a câştigat.

·         Au reputaţia de “trupă creştină”. În vreme ce basistul Jonathon Aherne e foarte deschis în legătură cu religia sa, Mandagi recunoaşte că e într-o continua dezbatere interioară vizavi de afirmarea publică a credinţei sale. "N-am să mint, m-am gândit adesea să mă auto-cenzurez” recunoaşte el, când vine vorba de notele de subsol ale albumului Thick as Thieves. “Lumea e foarte cinică faţă de oricine are o anumită credinţă. Unii dintre prietenii mei foarte buni nu numai că sunt atei, ci devin cu adevărat agresivi în discuţii pe marginea Bibliei. Feed-ul de Facebook este plin de reacţii similare”. După 32 de luni petrecute în studio, albumul a ieşit finalmente pe piaţă menţionând doar mulţumirile lui Mandagi către “toate spiritele înconjurătoare, Alpha şi Omega prin care trăiesc şi creez.”

The Temper Trap are peste un milion de albume vândute şi a cântat în deschiderea turneelor Coldplay şi Rolling Stones, trupa fiind prezentă şi la legendarul Glastonbury, poate cel mai important festival european. Formaţia a fost înfiinţată în 2005, în Melbourne, de către solistul Dougy Mandagi, Jonathon Aherne (bas), Toby Dundas (tobe) şi Joseph Greer (clape şi chitară). A cunoscut succesul rapid, iar în 2008 trupa s-a stabilit în Regatul Unit, pentru a fi prezentă pe cea mai importantă piaţă de muzică la nivel mondial.

Biletele sunt disponibile la preţul de 140 lei (Acces General) sau 210 lei (VIP) în reţele eventim.ro şi iabilet.ro.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: bucuresti , muzica , concert , the tember trap
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 21 februarie 2017 / 09:36

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!