Accesorii mireasă 2014 - voaluri mireasă, pantofi mireasă

 • Accesorii în tendinţe pentru mirese - propuneri pentru ziua nunţii Accesorii în tendinţe pentru mirese - propuneri pentru ziua nunţii

  Se apropie ziua cea mare şi nu te-ai hotărât dacă să accesorizezi rochia de mireasă cu un voal sau un accesoriu de păr fantezie? Ai dubii legate de bijuteriile potrivite pentru ziua nuntii sau nu te poţi decide în privinţa buchetului?

 • Lenjerie pentru viitoarea mireasă Lenjerie pentru viitoarea mireasă

  Pentru ca noaptea nunţii să fie magică, cu siguranţă vei opta pentru lenjerie senzuală, de altfel, seturi sexy nu trebuie să lipsească nici din bagajul pentru luna de miere. Însă, pentru ziua nunţii, lenjeria trebuie să fie confortabilă, să se potrivească cu rochia şi cu silueta ta, dar, în acelaşi timp, trebuie să te facă să te simţi senzuală.

 • Mireasă în 2013 - rochii de mireasă, machiaj şi coafuri (pictorial) Mireasă în 2013 - rochii de mireasă, machiaj şi coafuri (pictorial)

  Fiecare mireasă doreşte să arate minunat în ziua nunţii sale, nunta fiind momentul din viaţa fiecărei femei când frumuseţea şi graţia se îmbină cu bucuria momentului şi totodată cu exigenţa ca toate elementele să se îmbine perfect.

 • Verighete, simbolul iubirii eterne Verighete, simbolul iubirii eterne

  În ziua de astăzi, când un cuplu decide să se căsătorească, primul accesoriu pe care îl achiziţionează în calitate de viitori soţ şi soţie sunt verighetele. Ca să ajutăm în căutarea acelor inele care vă vor uni pentru tot restul vieţii, v-am pregătit un mic ghid cu soluţii preţioase.

 • Jannie Baltzer: accesorii de păr pentru mirese în tendinţele anului 2013 Jannie Baltzer: accesorii de păr pentru mirese în tendinţele anului 2013

  Colecţiile de rochii de mireasă şi accesorii pentru anul 2013 au fost prezentate deja, iar dacă am aflat că Vera Wang propune rochii roşii, mai jos vei vedea ce recomandă Jannie Baltzer în materie de accesorii.

 • (P) Bijuterii preţioase pentru mirese elegante (P) Bijuterii preţioase pentru mirese elegante

  Timp de 13 ani, atelierul Tria Alfa a fost artizanul bijuteriilor pentru mirese. Tria Alfa a creat numeroase piese de colecţie, dar a îmbrăţişat încă de la început ideea de unicitate şi libertate de expresie a creativităţii, încurajându-şi clientele să ia parte la procesul de creaţie.

 • Modele de inele de logodnă – transformă-ţi visul în realitate! Modele de inele de logodnă – transformă-ţi visul în realitate!

  Inele de logodnă au fost şi vor fi mereu în tendinţe, iar mai jos m-am gândit să îţi propun câteva modele în trend pentru anul 2012. Despre ceea ce înseamnă aceste mici accesorii am mai vorbit, aşa că prefer să îţi propun câteva idei practice pentru acest prim pas către viaţa în doi.

 • Verighetele, simbolul iubirii Verighetele, simbolul iubirii

  Acum, la început de vară, când sentimentele sunt şi ele cele mai fierbinţi, este firesc ca dragostea să te împingă spre acel pas minunat al căsătoriei.

 • Accesorii de par pentru mirese Accesorii de par pentru mirese

  Accesorizarea coafurilor de mireasa confera acea picatura in plus de stralucire si rafinament, necesara tuturor femeilor in ziua cea mare.

 • Inele de logodna - bijuterii pentru viitoare mirese Inele de logodna - bijuterii pentru viitoare mirese

  Inele de logodna inseamna mai mult decat bijuterii pentru noi femeile, nu-i asa?

 • Josephine Mariage - prima colectie de accesorii de nunta Josephine Mariage - prima colectie de accesorii de nunta

  Florina Erimescu, designerul de accesorii din spatele brandului Josephine, si-a lansat prima colectie de accesorii pentru nunta. Josephine Mariage 2011 este o colectie de o eleganta clasica, aducand: “flori matasoase cu stralucire interioara si bijuterii ce te invaluie in cristale minunate si perle delicate de apa dulce.”

 • Les Fleurs de Josephine, noua colectie Les Fleurs de Josephine, noua colectie

  Coliere maxi cu boboci pastelati, flori aplicate pe bentite subtiri si brose elegante cu panglici suprapuse si flori romantice.