Jannie Baltzer: accesorii de păr pentru mirese în tendinţele anului 2013

  • 1769 afişări
Jannie Baltzer: accesorii de păr pentru mirese în tendinţele anului 2013

24 octombrie 2012 Elena Mihaila Redactor

Colecţiile de rochii de mireasă şi accesorii pentru anul 2013 au fost prezentate deja, iar dacă am aflat că Vera Wang propune rochii roşii, mai jos vei vedea ce recomandă Jannie Baltzer în materie de accesorii.

Inspiră-te din accesoriile-bijuterii de mai jos pentru că ele reprezintă tendinţele majore pentru noul sezon. Florile revin în vogă, de altfel şi vibeul anilor ’20-’30, pus în evidenţă de aplicaţii din paiete, perle şi chiar cristale.

Accesoriile de mai jos sunt atât de spectaculoase, încât le poţi purta de mai multe ori după Marea Zi, chiar şi la anumite evenimente de gală.

“Colecţia pentru 2013 tratează iubirea. Am fost inspirată de diferite poveşti de dragoste şi alte sărbători ale iubirii. Am căutat inspiraţie în decadele ’20 şi ’30, însă le-am readaptat pentru mireasa modernă. Look-ul final trebuie să fie proaspăt şi tineresc, dar să denote luxul şi glamour-ul Hollywood-ului de mult apus.” – Jannie BaltzerSursa: weddingchicks

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: accesorii , diademe , mireasa , nunta
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!